Tips Til Skiferie, Skiudstyr Og Hvorhen

Tips til skiferie med familien ? Her får du tips for begyndere og øvede til udstyr, øvelser og et fedt sted tæt på Danmark at prøve kræfter med ferie på ski sammen med familien. Det bibringer så mange oplevelser, som der vil blive talt om i årevis og en nærhed med hinanden, som er helt unik.

Tips Til Skiferie

En måde at nyde ferie på med familien er skiferie. Her kommer man virkelig tæt på hinanden… Altså indtil børnene har fanget den der med, hvordan man gør, så er de kørt fra mig…

Det skønne er så, at vi mødes ved lifterne og hyggesnakker lidt på turen op ad bjerget. Det er super vigtigt, synes jeg at vælge skiskole. At enten få genopfrisket eller helt lære fra en start, hvordan de her lange planker under fødderne skal styres gør en kæmpe forskel. Herudover møder man ofte andre familier, så hvis I også er til det sociale, så kan der komme endnu flere sjove oplevelser med hjem i bagagen.

Tips til skiferie - love2live
Hygge med familien op ad bjerget.

Start hjemmefra med skiøvelser

Det synes jeg har været rigtig gode tips til skiferie for mig. Du får her 9 rigtig gode øvelser:

1. Hop fra side til side i op til fem minutter. Målet er, at du skal komme dybere ned i knæene og længere ud til siderne, efterhånden som du bliver stærkere.

2. Maven: Læg dig på ryggen med benene bøjet og fødderne i gulvet. Med hænderne bag nakken løfter du den øverste del af overkroppen. Skuldrene skal kun lige løftes fri. Hold hele tiden fødderne og lænden i gulvet.

3. Ryggen: Læg dig på maven med strakte ben og hænderne under panden. Løft overkroppen 15 centimeter op og sænk den igen.

4. Hoftestrækkere: Læg dig på ryggen med begge ben bøjet. Hold armene ned langs siden, så de støtter. Løft hoften op fra gulvet med bøjede ben, så du kun hviler på skuldrene og fødderne, og sænk hoften igen.

5. Hoftebøjere: Læg dig på ryggen med strakte ben og armene ned langs kroppen. Løft de strakte ben op og sænk dem igen, uden at de rører gulvet.

6. Forsiden af lårene: Stå oprejst med fødderne i hoftebred afstand. Før armene frem, mens du bøjer i knæene, indtil de har en vinkel på 90 grader. Rejs dig op igen. Knæene må ikke komme længere frem end tæerne.

7. Bagsiden af lårene: Læg dig på ryggen med det ene ben strakt og det andet bøjet. Hold armene ud til siden, så de støtter. Skub dig op fra gulvet med det bøjede ben, så du kun hviler på skuldrene og foden, og sænk kroppen igen. Gentag øvelsen med det andet ben.

8. Forsiden af lårene og balderne: Stil dig, som om du har taget et skridt fremad på højre ben. Sæt hænderne i taljen og bøj ned, så det venstre knæ rører gulvet. Gentag øvelsen med venstre ben forrest.

9. Balderne: Læg dig på alle fire. Løft venstre ben op og ned med knæet bøjet i en 90 graders vinkel. Gentag øvelsen med højre ben.

Lej Skiudstyret På Stedet

Som begyndere og let øvede synes jeg det er fint at leje ski, støvler og hjelm på stedet. Det er udmærket udstyr (og så fylder det ikke på hverken budgettet ved nyanskaffelse hjemmefra eller i bilen på turen). Tag skitøjet med hjemmefra. Alt lige fra gode sokker til skibriller, skibukser og jakke. Check Skibriller her og find crazy tilbud i weekenden 13. til 15. januar 2017 her Brug rabatkoden: GoCrazy så får du 20% Rabat på de mest solgte produkter. Yeah… Love It.

Tips til skiferie og skiustyr - love2live
Her bliver mine lejede støvler og ski tilpasset efter grundig opmåling og god snak.

Et Fedt Skisportssted er Winterberg i Tyskland

Tips til skiferie og et fedt sted at prøve kræfter med dette er Winterberg i Tyskland. Du kan læse mit indlæg med masser af tips her:

Winterberg er 1 af mine 5 favorit rejseoplevelser

Jeg håber I kan bruge mine tips til skiferie og ønsker Jer uforglemmelige stunder sammen på løjperne og til afterski, hvor der virkelig kan deles og grines af dagens oplevelser.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.