Blog

Tak Danmark For At Holde Afstand – Det Er Sundhedspersonale & Patienter Taknemmelige For

24. april 2020 MissK 0Comment

I mandags blev jeg opereret. Tak Danmark 🙏

Det lykkedes kun fordi vi alle stod sammen hver for sig og har holdt afstand. Derfor kunne sygehusene igen åbne op 🤗. Skulle vi ikke fortsætte med at kæmpe og holde afstand ? Og sammen (med afstand) vinde over denne onde virus 👊 ? Det mener jeg!

Danmark - hold afstand - Livsstilsblogger - Kristina Sindberg - love2live

Vi lå flere patienter, der følte denne dybe taknemmelighed over resultatet af Danskernes indsats. Mange flere venter på at få udført deres operation og ved jeg sidder limet til telefonen med tårer i øjnene og et dybt håb for indkaldelse til deres udsatte operation.
Jeg spurgte en af lægerne, hvordan det føles at være som “en travhest spærret inde i sin boks” i den forgangne tid. Kirurgen sagde til mig:

“Vi er sat i verden for at lave kirurgi, og vi er glade for at være i gang igen”.

Han strålede af glæde.

SÅ… Danmark, Skulle vi ikke tage det næste store skridt sammen og holde afstand ?

Vaske hænderne, nyse / hoste i ærmet gøre mere rent og bruge håndsprit. HOLD AFSTAND og begræns fysisk kontakt. Jeg forfærdes over, at se hvordan mennesker tager let på dette med at holde afstand i denne tid. Pas nu på hinanden. Nyd solen hver for sig, hold jer væk fra parker og andre store samlingssteder, det er en tikkende bombe, som flere lige nu laver. Det er uansvarligt. Uansvarligt overfor netop sundhedspersonalet på vore sygehuse, mennesker der er i risikogruppe, mennesker der skal passe deres firma, job og sikre at der er arbejdspladser både nu og efter krisen. Uansvarligt overfor den Danske økonomi og de mange patienter, som lige nu venter med en frygt, der fylder ubeskriveligt for om de kan komme til på sygehuset, og hvornår det i givet fald bliver.

Det betyder ALT for vort sundhedspersonale på sygehusene og for rigtig mange patienter.

KOM SÅ DANMARK Fortsæt Med At Vise Samfundssind

Vi kunne før, og vi kan fortsætte den gode indsats, så lad os fortsætte og holde fast i de gode takter #sammenhverforsig❤️

Tak til OUH afd. O for den bedste behandling og den skønneste morgensang på gangen dagen efter min operation. Den trak tårer her. Så smukt at vågne op til midt i en forfærdelig krise.

Sundhedsstyrelsens generelle råd til befolkningen:

1. Hvorfor er det så vigtigt, at alle overholder anbefalingerne?

Se FAQ her >>>

Læs mit indlæg om at holde fokus på de små som store ting, der glæder og som kan gøres, imens vi holder afstand:

Forårsfornemmelser & Noget Om At (Gen)Finde Glæden I Livet >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Hudkræft & Hofteoperartion - Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing - blogger - Influencer - Love2Live
Foto-credit Alex Tran

Kristina Sindberg | Livsstilsblogger Love2Live |

Iværksætter | Online Marketing Manager & Ejer KS – Online Marketing |

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *