Blog

Tag En Pjækkedag – Det Er Bedre End Du Tror

23. marts 2017 MissK 0Comment

Tag en pjækkedag eller noget…

Pjækkedag siger du måske, det må man da ikke. Nej det er da korrekt og selvom nogle af os i sin tid regnede på hvor meget fravær, man kunne have fra gymnasiet o. lign, så har jeg aldrig været modig eller fræk nok til dette. Derimod har jeg lært at tage en pjækkedag på min måde og få mere tid til mig.

pjækkedag - livsstil - love2live

En pjækkedag i ny og næ

Hvor jeg bare melder mig ud. Der er ingen, der egentlig ved, hvor jeg er, og hvad jeg laver. Oftest nyder jeg en lækker brunch på en af mine favorit caféer, og spadserer en tur enten før eller efter, nogle gange begge dele. I morges gik jeg en lang tur rundt om Skovsøen i Odense, og fandt mig selv lidt senere på turen på en sti, væk fra denne, hvor jeg kan huske, at jeg legede og cyklede, da jeg var barn.

pjækkedag - livsstil - love2live
Skønt sted fyldt med sjove minder.

Røde kinder og masser af energi og glæde

Så med dejligt røde kinder og masser af ny energi til mig, har jeg efterfølgende nydt lækker kaffe, og senere på dagen har jeg allerede ideér til, hvad min pjækkedag skal indeholde af gode ting for mig. Jeg ved, at der kommer mere end planlagt, og det er for mig det mest fantastiske at tage afsted, og så blot se hvad der sker. Alt er så planlagt i dag, det er nødvendigt for de fleste, og jeg er ret striks med dette, men at gøre denne bevidste ting for mig som en “pjækkedag”, giver altså lige den modsatte effekt, så livet med fuld fart på kalender og gøremål får sig lidt modspil, og sikrer, at jeg ikke glemmer mig selv.

pjækkedag - livsstil - love2live

Prøv det… Det er fantastisk. Jeg vil på ingen måde anbefale pjækkeri med dette indlæg. En pjækkedag er for mig en dag, hvor ingen ved, hvor jeg er, og hvad jeg gør. Jeg stempler simpelthen ud for en dag.

Vil du have flere tips til mere tid til dig ? Læs mit indlæg:

Sådan Tanker Du Energi – 3 Tips Der Virker

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *