Blog

Tag Looket Inspireret Af Annette Benning

11. januar 2017 MissK 0Comment

Tag Looket – Golden Globes

Annette Benings perfekte, enkle og elegante stil er til at tage og føle på. Wau… Hun er smuk og klæder sig til Golden Globe på billedet her i ren elegance efter min mening. Jeg kan ikke se mig selv i en sådan kjole til festlige lejligheder, men det gav mig masser af inspiration at se en anden voksen kvinde, klæde sig og udstråle en sådan elegance og på samme tid ungdommelighed og understregning af at være en voksen kvinde (Psst… Hune er 58 år). Jeg er imponeret.

Tag Looket Med Ganni

I al min iver for at kunne tag looket inspireret af Annette Bening fandt jeg hos Ganni den smukkeste bluse med tilhørende bukser til.

Tag looket - love2live
Ganni Bukser – Kendal Silk Pants

 

 

Tag Looket med love2live
Ganni Bluse – Kendals Silk Blouse

 

 

 

 

 

 

 

Check Stjernerne ud her – min har du herover

Golden Globes 2017 Red Carpet Fashion: What the Stars Wore

Annette Bening kan du læse mere om her

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *