Blog

Succesfulde mennesker gør disse 12 ting andeledes

28. juli 2016 MissK 3Comment

I vores vej til at være succesfulde er der nogle vigtige ting vi kan lære, således vi øger vores potentiale.

Her er en liste med 12 ting, som succesfulde mennesker gør anderledes end andre, og som jeg håber, kan give dig inspiration til din rejse i at nå dine mål.

love2live - succesfulde mennesker
Lampemesteren

1. Fokus på mål.

Nøgleordet er fokus. Lav en liste med de ting du ønsker at opnå. Det skal være dine egne ønsker, og ikke det du tror, andre synes du skal gøre, eller hvad du tror, de ønsker, du skal gøre. Brug tiden på at mærke efter hvad der er vigtigst for dig, for at nå dine mål. Sørg for at de er tilpas udfordrende og ikke uopnåelige. Du kan altid i den videre proces lave en ny liste. Men en ting ad gangen.

2. De tager afgørende og øjeblikkelig action.

Succesfulde mennesker er nødt til at træffe beslutninger hurtigt og ofte under pres. Der vil være tidspunkter, hvor du føler behov for at mærke efter. Sørg for at holde dig all-round informeret og stol på dig selv og din dømmekraft og dermed kan du tage øjeblikkelige beslutninger, når der er behov for dette.

3. Fokus på produktivitet og ikke at være travl.

Alle kan være travle, men at være produktiv er noget andet. Lad være at spilde tiden med meningsløse ting, som ikke harmonerer med din liste (se punkt 1). Lad være med at bruge dine kræfter på at involvere dig i opgaver, der ikke ligger indenfor dit fokusområde. Lad være med at være for perfektionistisk (dermed ikke sagt at du skal være totalt sjusket). Mærk efter når det er tid at slippe en opgave, således du prioriterer din tid bedst muligt.

4. Succesfulde mennesker tager beslutninger ud fra logiske informationer.

Laver du research – du skal aldrig undervurdere værdien i dette. Træf ikke beslutninger med følelserne. Undersøg fakta, hav sparring med eksperter på området og prioriter at være rationel. Succesfulde mennesker bruger deres ressourcer på at blive eksperter i det, der er vigtigst for dem selv. Det hjælper dem til at være logiske, velinformerede og dermed træffe beslutninger, når disse kræves.

5. De undgår fælden at gøre alting perfekt.

Lad være med at misse en arbejdsdag på at gøre noget fuldstændig perfekt, det bliver det nok aldrig. Det er en fælde, som holder dig “travl” og ikke “produktiv” (se punkt 3). Vær bevidst om hvornår det er tid til at slippe og komme videre. Spørg dig selv om opgaven er løst ? Super. Videre det går så.

6. De arbejder udenfor deres komfort zone.

De mest spændende ting sker oftest, når du rykker ud af din komfort zone. Hvis det skræmmer dig, så prøv alligevel, det er det hele værd bagefter. Succesfulde mennesker tager masser af risici, og det er derfor de er nået så langt. Det er essentielt for dig at du også arbejder udenfor din komfort zone, hvis du ønsker at nå endnu højere mål.

7. De gør tingene enkelt.

Ingen distraktioner, ingen spild af tid – bare hold det så simpelt, som du kan. Hold hovedet koldt, hold dig til facts, tag dybe indåndinger og bliv ved med at gøre tingen enkelt. Lad være at gøre tingene sværere end de er.

8. De fokuserer på kontinuerligt at lave små forbedringer.

Der er ingen der har nået fra 0 – 100 på ingen tid. Fokuser på at lave små forbedringer. Hold dine mål opnåelige og skriv dit udbytte ned, som du har opnået. Rom blev ikke bygget på en dag og de små sejre giver selvtillid til at gå videre.

9. De måler og følger deres process.

Klap dig selv på skulderen, når du har realiseret både små som større mål. Ved at måle og følge din process kan du bedre se, om det giver udbytte, om det realiseres, mærke din selvtillid, skifte strategi og lære af dine fejl. Det er helt essentielt at gøre dette.

10. De har en positiv udstråling, fordi de lærer af deres fejl.

Forbliv optimist. Det er ikke en falliterklæring at starte forfra. Det er den vigtigste del i din rejse, fordi du lærer undervejs og kan bruge dette til forbedringer fremadrettet. Det gør dig kun stærkere i det lange løb.

11. De bruger tid med motiverende mennesker.

Succesfulde mennesker omgiver sig med mennesker, der inspirerer dem, giver dem positive oplevelser, og dermed mennesker der løfter dem op.

12. De bibeholder en balance i livet.

Arbejd hårdt og find din balance i dette. Lad være at lade dig opsluge fuldstændigt. Ofte kommer de bedste ideér når du ikke forsøger konstant at være kreativ og indsigtsfuld. Nogle af de bedste ideér kommer i fritiden, hvor det er vigtigt at give slip og gøre andre ting du holder af. At bibeholde sin balance i livet, hjælper ikke kun på din karriere, men ligeledes på dit privatliv. Idet succes ingenting betyder, hvis du ikke er glad og lykkelig i livet.

Vil du vide mere, kan du se mine værktøjer via disse links:

Tag dit lys hjem      Skyggearbejde     Konflikthåndtering

Rigtig god fornøjelse.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder. I dette sender jeg nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Jeg lover ikke at spamme dig, det hader jeg selv.

 

 

3 thoughts on “Succesfulde mennesker gør disse 12 ting andeledes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *