Blog

Støt Julemærkehjemmene & Køb Deres Fantastiske Kogebog

15. december 2018 MissK 1Comment
lulemærkehjem - kogebog - love2live - kristina sindberg

Støt Julemærkehjemmene & Få Lækre Opskrifter

Julemærkehjemmene har en stor plads i mit hjerte. I efteråret var jeg på besøg på Julemærkehjemmet Fjordmark i Sønderjylland. De gav mig en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Børnene, personalet og alle de gode tiltag der er for børnene.

Du støtter Julemærkehjemmene Ved at købe en kogebog eller nogle af deres mange andre muligheder herovre >>>

Kogebog Fra Julemærkehjemmene

Jeg fik en kogebog med hjem. I denne har jeg fundet masser af inspiration til nye retter. Blandt andet deres fiskelasagne, som jeg nyligt har lavet. Jeg fik taget lidt imens jeg laver lasagnen billeder, de færdige blev spist før jeg fik taget et billede (sulten teenager og en ditto mor). 

Sådan Kan Du Støtte Julemærkehjemmene 

Der findes flere muligheder for at støtte Julemærkehjemmene. Bland andet kogebøgerne, som hvert Julemærkehjem har lavet en af.

I dag bruger vi ikke mange julemærker, men støtten er uvurderlig for Julemærkehjemmene. Se alle de andre muligheder for at hjælpe og måske finder du lige præcis din nye trend for mandelgave, adventsgave eller kalendergave. 

Du finder masser af skønne muligheder for at støtte her >>>

Glædelig jul til alle Julemærkehjemmene herfra mig og en særlig tak til Julemærkehjemmet Fjordmark, som tog så fint imod mig i efteråret.

Du kan se alle muligheder for at støtte herovre >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

One thought on “Støt Julemærkehjemmene & Køb Deres Fantastiske Kogebog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *