MODE

Sommertrendy I Gult – Tag inspiration Her

22. juni 2017 MissK 0Comment

Sommertrendy i gult.

Vil du være Sommertrendy ? Sommeren er over os og hvorfor ikke springe på sommerens skønne gule farve. Den vækker lys og glæde og kan kombineres både med den lille sorte, de rå eller hvide jeans og både lækre sneakers og en høj hæl fyrer op for sommeren.

Sommertrendy i gult - love2live

Her får du tips og inspiration til at blive Sommertrendy

Med nogle lækre ting jeg har fundet, samt en virkelig lækker smoothie, der både ser godt ud og smager himmelsk. Du kan enten gå hele vejen med den gule farve i garderoben eller som jeg vælge at kombinere denne med for mit vedkommende de hvide jeans, en fed taske, smykker og neglene, som lyser af solskin til en lækker solgylden hud. Jeg er ret vild med sandalerne, som du kan finde på shoedazzle.com  Her finder du også massevis af andre lækre sandaler og sommertrendy styles til sommeren 2017. Gosh…. Sikke en aha oplevelse den hjemmeside. Du kan deltage i en slags Quiz og herigennem finde masser af inspiration til din garderobe. Det er ganske frit og gratis. Jeg er vild med inspiration og synes dette var en virkelig god oplevelse til at hive min garderobe eller rettere inspirationen til denne op efter en periode med:

Jeg har ikke noget tøj…

Men smut ind og find en masse lækre sommertrendy styles og få sommerhumøret og ikke mindst din feminine og sexy side fremhævet. Det var ihvertfald mit mål. Dine mål med søgningen kan sagens være anderledes. Du får her nogle sider, som jeg har hygget mig med at “surfe på”. OBS: Links er ikke sponsorerede, bare resultatet efter min søgning efter inspiration til forkælelse her i sommeren. Så…. Go for It…

Sommertrendy i gult - love2live

Shoedazzle  De der smukke sandaler  Chiswish  – Her fandt jeg den gule off shoulder sag

Zalando  (Her er de hvide jeans fraModalist  Her fandt jeg ringen med de sommertrendy gyldne sten fra Elizabeth Cole, som vil stå så smukt til den gyldne hud og masser af hotte sommerlooks. Solbrillerne på billedet er bland andet fra Victoria Beckham og Dior

Tag en fantastisk gul og sommertrendy rundtur og find masser af inspiration. OG Hey…. Jeg fandt faktisk noget i gemmerne, som jeg kan fyre op med i den smukke sommergule farve og det der med “jeg har ikke noget tøj” blev gjort til jeg har en masse lækkert tøj, som jeg har glemt/gemt.

Interesseret i emnet om at fyre op for garderoben med både lidt nyt og noget fra gemmerne ? Så check denne artikel ud:

Den Lille Sorte Og Lidt Fikumdik Med Et Ur Og En Frakke

 

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *