Skønhed

Solbrun Og Holdbar Farve – Her Er De 3 Bedste Tips

16. juli 2017 MissK 0Comment

Solbrun & Holdbar Farve.

Solbrun Ja Tak…. Her kører vi tit “sammenlign arm” konkurrencer, når vi er på ferie eller nyder haven eller stranden herhjemme. Vi skal lige måle hvem der har nået mest lækker solbrun farve. Skal jeg have en chance, så er der 3 ting som gør at min kulør kan vinde i familie-opgøret, men som på samme tid gør at jeg opnår en holdbar og blød hud, som ikke giver mig tørhedsrynker. Du får de 3 tips her:

solbrun holdbar farve - love2live - Kristina Sindberg

Solbrun – Ja Tak…

Det første tip er exfoliering af min hud. Både i ansigtet og på kroppen. Ved at skrubbe de tørre døde hudceller af opnår jeg en dybere farve uden det der grå skær. Jeg har fundet en super lækker skrubbecreme til mit ansigt hos spashop.dk – Den er fra Ling Skin Care, New York. Men kan altså også købes her i Danmark. Jeg fugter min hud med lunkent vand først, og derefter masserer jeg i cirkler skrubbecremen rundt på min hud. Vær forsigtig omkring øjenomgivelserne, så de små korn ikke kommer ind i øjnene. Undlad at skrubbe øjenlågene, så plejer jeg at slippe for den slags ubehageligheder.

Farv brynene og se lækker solbrun ud

Tip 2 – Brynene er rammen om dit ansigt. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale at farve disse inden afgang på ferie. Bliv ved med dette også når du er hjemme igen. Det giver ansigtet så meget mere karakter, og du vil få meget mere udtryk, og når du er solbrun vil du opleve, at du ser endnu mere naturlig lækker ud. Lidt fin pudder eventuelt solskinspudder med let hånd (børste) en mascara og lidt farve på læberne, så kan du indtage både sommeraftener og  sensommeren med en smuk solbrun farve, der får dig til at stråle om kap med solen.

Unique skønhedsklinik inden afgang på ferie

Tip 3 – Inden jeg tog afsted til det Spanske for nylig, var jeg forbi en skønhedsklinik. Den hedder Klinik Unique, og her fik jeg “lavet” bryn og skrubbet min hud fri for døde hudceller. Jeg trængte til, at der var en med et skarpere blik, der plukkede mine bryn, farvede dem og så det her med, at få en ansigtsmaske påført og en roller brugt uden selv at løfte en finger. Blot at skulle tage imod. Det er en vidunderlig forkælelse, og jeg føler mig i trygge hænder hos Lone, som fik mine bryn og hud til at være max klar inden ferien.

Så 3 trin er hermed givet videre…

Til en lækker og holdbar solbrun hud. Jeg håber du kan bruge dem. Uanset om du er på vej eller midt i eller din ferie er slut, så brug disse trin for at opnå en endnu smukkere og holdbar solbrun farve.

Vil du læse mere om at holde din hud smuk og solbrun ? Check dette indlæg ud:

Her Får Du 4 Tips Til Smuk (Fake) Sommerhud Nu

Psst… Ovre hos Pudderdåserne er der et (synes jeg) ret spændende indlæg. Du kan læse det via linket herunder:

Nej, solcreme er IKKE farligere end solen

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *