Blog

Smukke inspirerende ting til dig og dit hjem

21. juli 2016 MissK 0Comment

Smukke ting til dig og dit hjem

Jeg har fundet nogle smukke ting, som jeg synes er så fine og gerne vil dele med dig. Sad og læste lidt om smykkedesignere og ledte lidt efter møbler til vores nye hjem og fik lyst til at dele mine indtryk af min “rejse” rundt efter smukke anvendelige ting.

nøglering - smukke ting - love2live

 

By Julie Holm
Perlearmbånd i lys grå med medaljon By Julie Holm

Så fin en nøglering  fra Smykkedesigner Michaela Raavig i slangeskind og forgyldt kr. 299,-

Løbesko…

eller bare sko til en dejlig gåtur, så er de her fra Nike bare så fine.

 

Smukke Nike damesko
Nike Dame Free Run 879 kr.

Herunder et smukt entre ‘møbel fra LittleThings.dk

Smuk Welcome bænk love2live
Welcome Bænk Bloomingville  7.299,-

Daniel Wellington urDet her ur fra Daniel Wellington synes jeg bare er så fint. Jeg er ret vild med det. Jeg er dog ellers til lidt mere pyntede forgyldte ure, men det her synes jeg har et eller andet over sig, som er unikt.

Smukke armbånd med kæde i Turkis og guld
Armbånd med kæde i Turkis og guld By Julie Holm

Reol Hubsch

 

Denne reol fra Hübsch er bare så fin med alle dens rum til alle mine “nipsting”

Peppe det gamle op!

Jeg nyder at finde fine smukke ting. Det er naturligvis ikke alt jeg får købt, men det giver inspiration til at “peppe” noget af det, jeg har op eller at få den her “aha” oplevelse med, at jeg  for resten har noget der ligner og på den måde finde den smukke glemte ting frem igen fra gemmerne. TJA… Måske er det alderen, men jeg har altså nogle ting, som vi nu ser i modebilledet igen, som derfor kan bruges.

Jeg ønsker dig en god “jagt”, hvis du som jeg har lyst til lidt surferi på nettet. Her var mine favoritter, som du kan gå ind og se nærmere på. Armbåndene BY Julie Holm er der i et væld af farver, så tag et kig på hvad hun kan, det er en fornøjelse at se.

Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her i siden og få alle nyhederne fra bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *