Smukke Røde Negle med love2liveDet eneste ved smukke røde negle er:

At farven holder så godt, og at hvis jeg har lyst at skifte den, skal jeg ind til min negleteknikker og have lavet den om. MEN…. Jeg synes nu, det går fint for mig med en farve i nogle uger, så kan jeg skifte til nytår igen. Da de jo ikke skaller, er det kun det at negle jo gror, som gør, at det kan ses, når de trænger til en ny tur (derfor handsker på hende her på billedet).

Smukke Røde Negle med love2liveSmukke røde negle er sexede

Synes jeg altså. Det får mig lige til at løfte mig selv et tak op hele vejen rundt i min makeup og tøjvalg. Jeg synes, det er vidunderligt at være kvinde,og nyder at kunne “dyrke” det feminine. På en helt almindelig hverdag, sker der altså bare noget med et par jeans og en bluse med smukke røde negle til.

Jeg kan på det varmeste anbefale at prøve dette. Dine hænder er et visitkort, så hvorfor ikke vise dem fra deres smukkeste side med lige den farve, du er vild med. For mig er det de smukke røde negle i denne tid, som er et hit.

Min negleteknikker hedder Heidi Henriksen (ikke sponsoreret). Du “fanger” hende HER

Smukke Røde Negle med love2liveKærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Indlæg om negle:

Guldsmed Johan Veje Frister Mig Og Nogle Nye Negle

Luksus fodbehandling, der giver de smukkeste sommerfødder