Skønhed

Smukke Negle Der Holder Til At Arbejde Og Feste Med

13. maj 2018 MissK 0Comment

Smukke Negle Der Holder Til Det Hele

Smukke negle kan være svært at have. Dette kan både være en udfordring ved et job med hård belastning af hænder og ja netop negle og ved almindelig fysisk aktivitet såsom havearbejde og hvad vi kvinder ellers hitter på at belaste vore negle med.

Smukke negle - tips til stærke og smukke negle - love2live

En Kamp For Smukke Negle

Det kan hurtigt blive en lang kamp imellem det feminine ved smukke negle og bare at lade dem være og leve med at neglene er uden lak, flosser, knækker og huden hvor neglen i toppen af fingrene er sprækket og tør. Jeg havde disse udfordringer og prøvede at finde en løsning der holder, så mine negle igen blev pæne. Den fandt jeg heldigvis.

Løsningen Til Smukke Negle

Den var ganske enkel og jeg har nu testet den af i små 2 måneder. Gelenegle dem har jeg får haft, men har holdt en pause med at få lavet i en periode. Jeg forestillede mig, at de ikke kunne holde til et job, hvor jeg konstant var i berøring med byggematerialer. Dette viste sig dog ikke at holde stik. Jeg fik bestilt en tid hos en negleteknikker og fik fine smukke negle, og har nu igen fået velplejede feminine negle med smuk farve på, der holder til både job, havearbejde og alt det vi ellers kan finde på at belaste vore negle med. Oveni skal jeg ikke tage min lak af og på konstant, da det er geleneglelak med en af mine yndlingsfarver. Den farve du vælger, er den du har på i perioden indtil dine smukke negle igen skal forbi din negleteknikker og laves lækre, kun grundet at de nu er vokset og kanten ned mod neglebåndet ses som din egen naturlige negl uden lak på.

Smukke negle - tips til stærke og smukke negle - love2live

Du kan læse mere om gelenegle i dette indlæg:

Smukke Røde Negle

Woman har skrevet en artikel med 10 tips til sunde negle, som du kan læse HER

Bor du i det Fynske kan jeg varmt anbefale negleteknikker Heidi Henriksen OBS ikke sponsoreret bare min ærlige mening og tip til hvor du finder en virkelig dygtig negleteknikker, som også er til at betale.

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev Her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *