Blog

Smid Skrækken Væk For Utroskab Til Julefrokoster & Et Tip Til Mørke Rande

1. december 2019 MissK 0Comment

Utroskab Til Julefrokoster

Utroskab Til Julefrokoster er egentlig mere sjældent end frygten for at partneren skal være dette. Dog er denne frygt eller skræk i mange virkelig udtalt. Der går så mange historier, eller måske har du selv prøvet at blive jagtet af gifte mænd eller kvinder. Det har jeg oplevet som single og er absolut ikke rart. Faktisk valgte jeg at sige nej tak til julefrokosterne i en virksomhed på et tidspunkt, da jeg ikke orkede at føle mig som en jagten var gået ind på (ja ja… det er mange år siden, men jeg kan tydeligt huske hvor ubehageligt det var).

utroskab - julefrokost - love2live - blog - kristina Sindberg - livsstil - mørke rande
Fotocredit @mettechristiansen

Utroskab Til Julefrokoster – Smid Frygten Væk

I et tidligere (og i denne tid ret læst indlæg) har jeg skrevet om at tackle julefrokost jalousien. Jeg vil ikke gentage dette her, men blot fortælle, at det virker for mig. efter de oplevelser jeg havde med i “rygsækken” og de deraf ja… ret trælse tanker, som pludselig i mit liv videre med kæreste poppede op i mig.

Du kan læse det her via linket >>>

Sådan Tackler Du Julefrokost Jalousien

Mange Julefrokoster & Mørke Rande Om Øjnene ?

I denne weekend har jeg været til 2 julefrokoster, samt op af sengen tidligt. Jeg synes ikke om de der mørke rande, som det bibragte mig… Lignende en koala bjørn til morgenkaffen efter fredagens julefrokost fik jeg gang i 3 gode tips mod de mørke rande, som du kan læse lige her >>>

Snup 3 Hurtige Steps Mod De Mørke Rande Om Øjnene

Med ønsket om en tryg jul uden hverken mørke skygger i dit hjerte og om dine øjne.

Pas godt på dig.

Ovre hos Alt.dk kan du læse en fin artikel om at håndtere julefrokosterne >>>

Parterapeutens bedste råd: Sådan tackler I julefrokosterne

Kærligst Kristina / Love2Live

Følg love2live her:

Facebook//Instagram//Bloglovin

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *