Slut med MOL&B

Måske er I nogle der har bemærket dette. Jeg lukkede for salg af MOL&B Skincare på min webshop og ligeledes handler jeg ikke med produkterne mere i det hele taget. Et par måneders nye “aha” oplevelser med masser af læring, som jeg tager med mig videre i nye tiltag og nye bekendtskaber er jeg blevet rigere.

Slut Med MOL&B På Love2Live Webshop

Slut med MOL&B på love2live af Kristina Sindberg med Tina Maria Madsen fra Mol&B Copenhagen i KLUB Q eventHerover et billede af Tina Maria Madsen (stifter af MOL&B) og jeg på bloggens KLUB Q aften hos Lalou Vinbar i Odense. Jeg har lært meget, og synes, det har været rigtig spændende. MEN… Jeg har det faktisk bedst med at være en “fri fugl”. Forstået på den måde at det er slut med salg af MOL&B Copenhagen Skincare fra mig, men at jeg da stadig må have min “botox på flaske”.

KLUB Q Kører På

YES… Det er noget, der ligger lige til mig. Events og glade oplevelser. Det bliver det aldrig slut med. Så medio december er der nyt program i din mailboks. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet for at få dette, hvis du ikke allerede har gjort dette. Du kan gøre dette nederst i indlægget. Du kan læse mere om KLUB Q her og lige kort herunder om:

HVORFOR:

Program KLUB Q 2016

Jeg har i mange år ønsket at lave en sådan klub, som ikke er en erhvervsklub, men en klub for alle kvinder, der har lyst til at få set deres veninder og få snakket og oplevet gode stunder sammen. Jeg har selv alt for ofte meldt “pas” til at komme til forskellige veninde komsammen aftener, fordi job og børn kom først (og det er helt i orden), men har savnet at ses med andre kvinder / og mine veninder og glad gå hjem efter en aften med en oplevelse mere, som gør mig endnu gladere til glæde både for mig selv og mine nærmeste.

Jeg glæder mig til et nyt forrygende år med Jer på love2live, og naturligvis til at vise hvad jeg har af spændende ideér på programmet.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.