Skønhed

Skønhedsfavoritter I Maj Og En sælger Der prakkede Mig En Serum På

23. maj 2017 MissK 0Comment

Mine Skønhedsfavoritter I Maj

Her får du mit tip til en smuk ensfarvet solgylden hud og en ny serum og creme til øjnene, som jeg mere eller mindre ikke kunne slippe for og lidt koralrødt til neglene.

love2live.dk i maj - skønhedsfavoritter

Vil du have smuk sommerhud, som bliver flot ensfarvet brun og på samme tid blød ?

Ja Tak… Det ville ikke være helt skævt vel Kristina ? Nope… Jeg hører til en af de her typer, som godt kan tage en alvorlig snak med mig selv om mine rutiner og vaner. Jeg ved jo godt, at en skrubbecreme er vejen til en hud med mere udstråling, en smukkere solgylden farve og minimerede rynker. SÅ husk dog din skrubbecreme, sagde min indre stemme til mig for nylig. Nu er den simpelthen parkeret lige next to mine renseprodukter i stedet for i skuffen under vasken. Det gør, at jeg husker at skrubbe min hud blød og minimere mine tørhedsrynker. Jeg giver hermed lige mit tip videre, enkelt og banalt ? Ja måske, men hvis det også kan hjælpe Jer til at få en endnu smukkere hud, så er jeg glad.

Øjenserum & Creme Som Rykker Rynker For Vildt I Maj

I maj skulle det være, at jeg endelig fandt en serum og creme til mine øjenomgivelser. Dvs. Jeg købte / blev dem prakket på af en ivrig sælger i et indkøbscenter i Edinburgh i sidste måned. Han talte for sin “gamle bedstemor”, og selvom jeg plejer at være god til at drible udenom disse typer, havde denne mand noget særligt. Han kunne fortælle mig om…

“What´s in it for you”

OG det reagerer jeg altså ret positivt på (også selvom det blev en creme snak, der varede temmelig længe). Botanifique hedder mærket, som jeg aldrig har mødt før. Jeg har længe søgt en øjencreme, som giver min hud om øjnene nok fugt og næring, således den føles blød og på samme tid er effektiv både mod rynker og mørke rande. Helst bare en enkelt. Men denne kombi af en serum og creme skulle prøves, da jeg endeløst har søgt at finde øjencreme, som virkelig kunne løse “opgaven”, jeg stillede. Det gør den, og mere end jeg havde forventet. Min hud er tydeligt mindre tør, rynkerne er minimerede og det samme med de mørke rande og skygger. Så som i mit ansigt, hvor jeg benytter serum morgen og aften er det altså min vej frem til smukkere øjenomgivelser med 2 produkter.

Link her til Botanifique (OBS ikke sponsoreret – bare et godt tip givet videre)

Neglene I Maj

Er koralfarvede. Det er de såmænd nok også i juni og juli. Jeg er vild med koralfarvet i alle dens nuancer med varm undertone. Jeg synes, den klæder en skandinavisk hudfarve smukt, og er du til de mere kølige undertoner i din hudfarve, så vælg den med dette i stedet. Hey…. og om lidt er det føddernes tur til en særlig kærlig behandling. Du kan se min oplevelse og tips til hvordan via linket til indlægget herunder:

Sommerfødder med koralrøde gelenegle og her link til Pudderdåserne.dk  som har lavet et skønt indlæg om OPI lakker og farver.

Jeg håber, du har glæde af mine små tips, og har du tips til mig, så skriv endelig herunder i kommentarfeltet. Jeg er vild med sparring og inspiration.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *