Blog

Skønhedsfavoritter I Februar Og Diamanter På Krukke

23. februar 2017 MissK 0Comment

Skønhedsfavoritter I Februar

Skønhedsfavoritter her i februar har været en skøn “komsammen” af lidt nyt og nogle klassikere, som jeg bare ikke kan slippe. Det nye er en øjencreme, som er en perfekt primer, nogle smukke farver til neglene fra Le Mini Macaron, en fugtmaske fra Unani og en for mig ny foundation fra Estee Lauder.

Skønhedsfavoritter - Februar - love2liveDen lille øjencreme fra Balance Me er jeg blevet rigtig glad for som primer. Som primer er den fantastisk, og ligeledes til den lette makeup har den tilpas dækkeevne som concealer. Så… Den er røget ind i rutinen her i februar. En af mine skønhedsfavoritter eller rettere mærker er:

Estee Lauder… Måske Mine Skønhedsfavoritters Dronning

Skønhedsfavoritter - Februar - love2live

Jeg købte deres Double Wear Stay-In-Place Makeup for en god uges tid siden i min lokale Matas. Den ligger helt fantastisk og holder sig superflot dagen igennem og aftenen med. Jeg har ikke overhovedet skulle reparere på min makeup efter mit nye bekendtskab her. Jeg bruger altid løs pudder over min foundation, det vil jeg altid anbefale for den smukkeste finish.

MOL&B Copenhagen Må Så Være Hudplejedronningen…

Skønhedsfavoritter - Februar - love2live
MOL&B Copenhagen Skincare – Serum

 

Indenfor serum og øjencreme. Disse har jeg anskaffet mig igen. Måske er det de særlige ingredienser heri disse produkter, som gør forskellen. Jeg kan ihvertfald tydeligt se, når jeg ikke bruger serum under min ansigtscream. Huden bliver gradvis mere uens og kedelig. Øjencremen minimerer effektivt de mørke rande og hævelser om øjnene, og der er bare ikke nogen øjencremer, som jeg har prøvet af… OG det siger ikke så lidt… Skulle jeg hilse og sige fra alle dem, jeg har plaget livet af om øjencremer.

UNANI fugtmaske er en af mine nye skønhedsfavoritter

Fordi den fugter skønt og kan bruges om morgenen, efter badet ovenpå min ansigtscreme. Den skal sidde lidt og derfor skal det være på en dag med lidt bedre tid eller hvis du som jeg bader og cremer dig ind først, og derefter “tuller” rundt med morgenmad og børn og herefter lægger din makeup. Ellers bruger du den bare i sofaen om aftenen, når du har renset din hud.

Du skræmmer ingen, idet den er transparent….

Jeg vil tro at den til sommer vil være vidunderlig på en hud, der har fået sol. Den virker let kølende, og Jer der tager på skiferie i denne tid kan snuppe den med og få repareret huden med fugt, så den smukke kulør fra solen i Alperne holder sig endnu flottere.

Skønhedsfavoritter til mine negle er:

En kombination af 3 lækre farver i brunlige nuancer: Espresso, Latte og Café Creme

Skønhedsfavoritter - Februar - love2live

De er fra Le Mini Macaron og den lille gyldne runde “dims” alias en macaron er måden du selv hjemme kan lave de fineste gelnegle. Det virker perfekt. Jo mere øvelse jo hurtigere går det. Jeg er nu ude i at kunne påføre lakken imens en anden finger er inde i “macaronen” og hærde.

Bobbi Brown er en skøn og velkendt skønhedsfavorit

Jeg er vild med denne lyse skygge, som “grunder” for mine mørkere nuancer af øjenskygger. Jeg bruger den også alene med en let liner langs vippekanten. En super multi farve og på samme tid en virkelig god kvalitet i denne pudderøjenskygge fra Bobbi Brown.

Diamanter På Krukke

EMITE er navnet på den lille krukke fyldt med diamanter. Eller rettere en cream, som får huden til at se ud som den er drysset med diamanter. Den highlighter super lækkert mit ansigts konturer lige der hvor jeg vil have det. Psst… De der steder du vil fremhæve f.eks. næseryggen, kindbenene, amorbuen og i øjenkrogen. Brug den både til hverdag og fest. For hver dag er jo en fest og hvorfor ikke fremhæve dit eget smukke jeg hver dag…

Skønhedsfavoritter - Februar - love2live

OG SÅ MED “DIAMENTER”

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *