Blog

Skab Lys I En Mørk Tid & 1 Hint Til Sommerglød

25. oktober 2020 MissK 1Comment

Skab Lys I En Mørk Tid & 1 Hint Til Sommerglød

Skab lys ude som inde i en mørk tid. Det får du her lidt idéer til. En mørk tid på mange måder er det dette år og netop nu i efteråret, og hvor vi i nat satte urene til vintertid, føler jeg behov for at få mere lys både ude som inde og i min udstråling. Dette for at undgå at gå helt i sort og skabe små lette måder der hygger og glæder. På billedet her ser du en lanterne, som blev købt i sommer, og som nu lyser smukt ved siden af min vinplante og resterne af sommerens blomster.

Skab lys i en mørk tid - Love2Live - Kristina Sindberg - Mageløs - lanterne - influencer - Fynske Influencers

Skab Lys Med Små Ting For Små Midler

Selv små detaljer kan gøre en kæmpe forskel. En skovtur hvor jeg fik samlet lidt nedfaldne blade, kogler og mos samt oveni fik masser af dagslys gav masser af glæde og energi. Jeg har brugt mine “fund” i en lille dekoration med et kunstigt bloklys placeret inde i mine fund. Dekorationen står nu og hygger op på spisebordet. Du kan se den herunder og der kan helt sikkert optimeres med andre ting i denne, men lad dig gribe af stemning og smag og brug det du har og få det gjort, så du kan få smukt lys til at gøre noget ved den mørke tid.

Skab lys i en mørk tid - Love2Live - Kristina Sindberg - personlig udvikling - dekoration - bolig - fynske influencers

 

Små Lyskæder Til Mine Planter

Istedet for at vente på at normen med at sætte lyskæder på til jul har jeg sat et par små lyskæder på mine oliventræer. Først måtte jeg lige slæbe dem ovenpå. De står normalt ved min hoveddør. Nu står de på min altan på 1. sal med små lyskæder i. I aftes var der så indvielse. Det er simpelthen en fornøjelse at kigge ud på de smukke lys i denne mørke tid. Jeg bliver virkelig glad indeni. Det giver så god energi og positive tanker til at finde på de gode ting at lave. Ærligt har jeg indtil nu virkelig følt et gråt slør af afmagt i forhold til den tid vi lever i nu. Dette med at skabe lys på flere måder har allerede gjort en forskel i mit hoved. De gode tanker op til hvad jeg kunne gøre og at gå og nusse med dem har været en god proces at være i.

Skab lys i en mørk tid - Love2Live - Kristina Sindberg - livsstilblog - influencer - lyskæder

Et Hint Om Sommer Der Skaber Glød & Lys

I sommer startede jeg med at bruge en selvbruner. Den hedder meget sjovt: A Hint Of Summer. Det er til dato den selvbruner, som har skabt de absolut bedste resultater for mig. Jeg startede med kun at bruge den i ansigtet, da resultaterne blev så gode vovede jeg at bruge den på mine ben. Den er superlet at fordele, der skal virkelig mere end 10 tommelfingre til for at få den til at skabe uens resultater. Jeg vil nærmest kalde den et must til et hint om sommer. Jeg bruger den nu i den mørke tid og den giver en fantastisk glød, som spreder sig til en indre glød. Der er altså bare noget ved at huden stråler smukt, som giver noget til det mentale også. Siden er der kommet flere produkter til fra Rudolph Care. En ansigtscreme og en øjencreme. Utrolig drøje er produkterne udover at give perfekte resultater.

Se mere om den lækre selvbruner fra Rudolph Care.

Hint of summer - rudolph care - selvbruner - Love2Live - Skønhed - Livsstil - Kristina Sindberg

Skab Lys I Din Bolig Med Naturens Skatkammer

Forleden var jeg på en køretur i det Fynske og måtte simpelthen lige holde ind, da dette syn mødte mig. Bare det at stå og kigge på disse majestætiske strå med deres pjuskede udseende, der vejede i vinden fik mig til at smile. Jeg plukkede nogle stykker (pas på med det, jeg skar mig i min iver). Det jeg vil med dette er at huske at stoppe op. Stop op og skab lys med små kig til noget, som virker betagende på dig. For mig er det ofte ude i naturen, men kan også være i min egen lille have og på altanen. Jeg har skrevet et indlæg om sansernes magt, som du måske kan finde inspirerende. Læs med HER >>>

Sanser - naturen - fyn - Love2Live - Kristina Sindberg - livsstilsblogger

Skal Vi Sammen Skabe Lyse Tider I En Mørk Tid ?

Jeg vil glæde mig over, hvis vi sammen kan skabe lys i denne mørke tid. Inde som ude og i den indre følelse af selvforkælelse til glæde for en selv og for andre. På denne måde kan vi igen stå sammen hver for sig og bibringe glæder, som giver energi til at komme hen til foråret og samtidig inspirere hinanden til gode ting at gøre indtil da.

Del meget gerne idéer herunder i kommentarfeltet til at skabe lys i denne mørke tid <3

Kærligst Kristina / Love2Live

Love2Live - Smukke Rynker - Biomed - Forget your age - Love2Live -Influencer - Glu butik - Odense - Fynske Influencers - Kristina Sindberg - Marketing - Online Marketing

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

One thought on “Skab Lys I En Mørk Tid & 1 Hint Til Sommerglød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *