Blog

Shopping til efterårsgarderoben 2016

7. september 2016 MissK 0Comment

Shopping af nyt der giver liv til din efterårsgarderobe 2016

Shopping er fedt, når der er så mange fine ting i butikkerne lige nu, hvor efteråret nærmer sig. Især fordi jeg har fundet rigtig meget, der bare lige passer min stil. Jeg faldt pladask for en frakke fra Weekend MaxMara i en super lækker butik i Odense forleden:

Klaregade 14

Så sød betjening og dejlige grin fik vi. Fuldstændig nede på jorden og så fin en hjælp og rådgivning, det var en dejlig oplevelse, og ikke mindst har jeg nu en overgangsfrakke, som jeg er helt vild med. OBS: dette er ikke et sponsoreret indlæg.

Kender du det at se et stykke tøj på en gine, du bare ved, er lige dig ?

Jeg gør….

Shopping - MaxMara - love2live
Frakke fra Weekend MaxMara fundet hos Klaregade 14 i Odense

Denne frakke kan jeg bruge med et par skindbukser og et par høje hæle, som på billedet. Den vil også være lækker med et par jeans under og sneakers eller en smuk aftenkjole med stilletter til. Her er så mange muligheder for at dresse op og ned med den. Det er lige mig, at kunne mikse tøjet i min garderobe, så føler jeg, at jeg har meget mere tøj til forskellige anledninger.

Har du fundet noget lækkert til din efterårsgarderobe ? Det er en dejlig måde at gå ind i den “mørke tid” på, som får den til at blive lysere, synes jeg, når man oplever velvære både fra inderst til yderst. Jeg er vild med inspiration, så send mig dine hits, billeder eller links i kommentarfeltet, det vil jeg glæde mig til at se.

Kærligst Kristina / love2live

Her links til inspiration: Klaregade14   MaxMara

PS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *