Blog

Sådan slukker du mindre brande

10. maj 2016 MissK 0Comment

Sådan undgår du at små brande udvikler sig.

 

Undgå at de små brande udvikler sig og at du og dine kære i stedet slipper med skrækken som jeg gjorde.

Der er kommet sådan en lille smart og effektiv brandslukker på markedet, som bare er et must i hjemmet, bilen, campingvognen og båden. Den hedder T-FireX Gel-foam.

sluk de små brande af love2live.dk Kristina Sindberg

I hjemmet bruges der ofte olie at stege i. Opstår der ild i forbindelse med dette, kan selv den mest logisk tænkende reagere ved at hælde vand på og det er bare no go….

Havde selv for nogle år siden en sådan oplevelse, jeg fik dog stoppet op inden der blev hældt vand på. Jeg aner den dag i dag ikke rigtig, hvordan jeg fik slukket ilden, kan huske at jeg “slog” på den med en stor stegepande. Der kom sodskader på min væg og på mine køkkenskabe, men vi slap med en alvorlig forskrækkelse. Jeg ville ønske, at jeg havde haft denne lille smarte sag i min nærhed.

Vi har nu sådan en brandslukker stående i bryggerset, som er “orkanens øje” midt for alle vore mest brandudsatte steder.

I ferie, grill og juletid er den et must

Om lidt er vi mange der er på vej på ferie i bil, nogle med campingvogn andre i deres båd. Pinsen står ligeledes for døren og mange holder ferie i disse dage.

love2live.dk af Kristina Sindberg
I haven grilles der lystigt og nogle har små bål og bålfade, hvor der hygges med snobrød eller blot den smukke ild på en sommeraften.

Til jul kan denne brandslukker ligeledes gøre os trygge, når lysene på træet og i adventskransen tændes, så er den nem at have stående i stuen.

Jeg har lige målt den. Lille og nem at have med er den (selv i en dametaske).

Undgå små brande - love2live.dk

Der er midt i al idyllen risiko for, at der udvikles en ild, hvor denne lille brandslukker kan sikre os imod fatale skader på vores ting, men værre endnu på mennesker.

Synes jeg vil dele dette produkt med Jer, i håbet om at mindske små ildebrande, der hurtigt udvikler sig. I kan læse mere her:

 

Nyd sol, varme og alle de dejlige stunder i livet disse bibringer Jer med en lille ekstra tryghed i nærheden.

 

love2live.dk af Kristina Sindberg

Du er velkommen til at følge mig og kommentere. For at kommentere kan du klikke på skriv kommentar.

Kærligt Kristina / love2live.dk

OBS: Jeg har ingen økonomisk fordel af at skrive om dette.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *