Blog

Sådan Får Du Mere Tid Til Dig #Skærmen Ud Og Ind Med Dig

28. februar 2017 MissK 0Comment

Mere tid til dig

Vil du have mere tid til dig ? Så læs med her i første indlæg om dette. Jeg har som mange andre alt for få timer i døgnet. Det kræver en prioritering, hvis jeg vil have mere tid til det, som jeg finder mest værdifuldt i livet.

Mere tid til dig - personlig udviklng - love2live

Mere tid til dig ? Så er det (næsten) ud med skærmen

Vi bruger næsten 3 timer foran skærmen dagligt. Det står højt og larmende i statistikkerne. Hvis vi nu blot nøjedes med 2 timer, så ville der blive endnu mere tid til at gøre nogle af de ting, som jeg hører mange klage over, at de aldrig får gjort for sig selv. Disse timer er altså vel at mærke i din fritid. Vi handler online, læser nyheder, vejrudsigten, er på forældreintra, surfer rundt, besøger de sociale medier og mange andre ting. Det er skønt at følge med, men for mange af os tager det overhånd. Dermed når vi simpelthen ikke andre endnu mere værdifulde ting i livet.

Mere tid til dig - personlig udviklng - love2live

Hjernen og Skærmen

Der er meget forskning, der peger på, at vi bare ikke kan slappe ordentlig af, når det bliver sengetid, hvis vi har siddet foran skærmen lige forinden. De mange input gør, at hjernen ikke slapper af, og søvnen kan blive urolig. Vi er vist mange, der har følelsen af, at vi slapper af ved lige at skanne nyt inden vi gør til ro, men det har paradoksalt nok en anden virkning end den, vi tror vi får. På den måde er vi ikke rigtig friske dagen derpå til at hoppe ud af denne “gynge”, og bliver blot ved. Det er blevet en vane for rigtig mange.

Mentalt velvære

Mentalt velvære gør, at du endnu bedre kan være til stede med dine kære, venner og kolleger. Ønsker vi ikke alle, at kunne dette ? Jeg hører det ihvertfald ofte, så hermed tip givet videre til at sætte æggeuret, når du “sidder der bag skærmen”. Brug tiden rigtigt for dig og sorter mere ud til glæde for dig selv og din tid med dig selv og dine nære og kære.

Stay Tuned… Næste indlæg til mere tid til dig selv er på vej. Jeg har med vilje lavet disse korte, så du kan få mere tid til dig selv og tage denne guide i dette trin for trin.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *