Blog

Sådan Får Du Endnu Mere Nærhed (Og God Sex)

18. januar 2017 MissK 1Comment

Sex Og Nærhed

Kan jeg høre ofte er en udfordring i hverdagens travle liv. Hvad er det lige der skal til for at få mere af begge dele, så parforholdet og den grå hverdag får et boost ? Her får du tips og min ide´ til at bryde mønsteret.

Nærhed - lev dit liv - love2liveNærhed før sex

At sikre nærhed når man er i et parforhold, er egentlig noget alle vil sige, de har. Jeg hører alligevel ofte fra masser af mennesker, at det drejer sig om praktik og to do lister. Det er altså ikke nærhed, hvis du spørger mig. Der skal andet til, selvom indkøb og madlavning jo også skal klares.

Twist den rundt og skab rum og tid til nærhed

Find ud af Jeres tidspunkter, hvor I sammen kan nyde hinandens nærhed. Det kan sagtens implementeres i madlavningen… Jep den er god nok og ligeså ved indkøb i det lokale supermarked. Det er øjnene der ser og hvorfor ikke gøre sig lidt lækker for ham eller hende den hotte oppe i supermarkedet alias din partner. Det kan også være i hverdagene, hvor I kan lave mad sammen, i stedet for at fare rundt og gøre ting hver for sig. Mad er vejen til mandens hjerte siges det, men under madlavningen kan der tales om mangt og meget. Vælg at tale forholdsvis dybt og spørg ind til hinanden imens i “kokkererer”. Det baner vejen til mere nærhed senere på aftenen, hvor børn, hunde og vasketøjet er af vejen.

Tal sammen og få endnu mere god sex

Ved at skabe rum til nærhed og her tale sammen om hvad der fylder, glæder og meget andet giver simpelthen en større forståelse og glæde ved samlivet. Ikke at det skal være hver dag, men hold på med dette, da vejen hen til mere sex for begge ligger her. Mænd orker som regel ikke de dybeste samtaler hver evigt eneste dag, selvom vi som kvinder nyder dette. Så her er en udfordring. Giv slip på denne kvindeting og forvent ikke at manden i dit liv kan dette hver dag og brug dine veninder, og for mandens vedkommende så giv dig hen til den dybe snak og lyt og vær engageret. Det er vigtigt, at vi kvinder “tømmes”. Sørg for at I er afstemt om Jeres forskelligheder med henholdsvis mandens og kvindens behov.

Så er der mere sex…

BUM… Sådan er det bare med os mennesker. Når vi får nærhed, og mærker ømhed, så giver næste skridt sig selv med vores elskede partner. Vil du have tip til mere, så kan jeg på det varmeste anbefale Ann Asmussen. Hun coacher og guider på et ny forårs workshop til mangt og meget, hvor vi kan have issues. Det kan blandt andet være at udvikle sig, så parforholdet på den måde bliver endnu bedre, fordi du finder dine NEEDS… Du kan læse indlægget om: Får du Nok ? Eller Nøjes Du Hellere – Efter et coaching forløb jeg havde med Ann Asmussen.

Vil Du Bryde Mønsteret ?

Der skal 2 til tango, men at bryde et mønster kan den ene part i forholdet klare at danse op til og dermed give et afsæt til en udvikling, som personligt vil give den, der bryder mønsteret mulighed for at leve det liv, som man oprigtigt ønsker sig. Det gælder både i relationer og andre ting i livet.

Ved at bryde mønsteret opnås også en effekt for partneren

… Som uden tvivl vil glæde sig over at se sin elskede sprudle og smutte med på de nye tiltag i den andens personlige udvikling og ikke mindst selv få mærket efter egne behov. Dette kan jeg på det varmeste anbefale. Lige om lidt er der en forårs workshop hos Ann Asmussen.

Det hedder: Lev Dit Liv og starter mandag den 27. februar 2017

Du får 5 coachforløb med sparring i dette forårsforløb hos Ann og tidspunktet er fra 17 – 19.30. Her vil du i en gruppe få sat skarpt på værktøjer til:

  • Din Autentiske Rolle – som partner, kollega og familiemedlem
  • Din Egen Identitet – i måden du ser ud og udtrykker dig på
  • At Slippe For Dårlig Samvittighed – så du bliver fuld af energi
  • At Kommunikere Tydeligt – så du undgår misforståelser
  • At Mærke Sig Selv – så du bliver glad og attraktiv for andre

Så tag med… Det bliver helt sikkert 5 fantastiske oplevelser hen over foråret fyldt med alt det, du har brug for, så du kan leve det liv, du oprigtigt ønsker dig. Det foregår i trygge rammer, og om du vil komme selv eller have en veninde eller to med, det bestemmer du. Antallet af deltagere betyder ikke noget for dit udbytte af workshoppen, da du på mange måder er i din egen process.

Du kan kontakte Ann for tilmelding, pris og information HER

Ann Asmussen - lev dit liv - love2live
Ann Asmussen på love2live.dk

Vil du læse indlæg på love2live om noget af mit udbytte efter sparring med Ann Asmussen ? Så er der links her:

Træt Af Din Partner ? Er Dit Liv Et Hamsterhjul ?

Sig Nej Sæt Grænser Og Få Et Bedre Liv

Får Du Nok ? Eller Nøjes Du Hellere ?

LEV DIT LIV og få en lettere hverdag og et skønnere liv

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

One thought on “Sådan Får Du Endnu Mere Nærhed (Og God Sex)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *