Blog

Renseprodukter til dit ansigt

13. juli 2016 MissK 2Comment

Sådan vælger du de bedste renseprodukter til den rigtige pris

Junglen er derude i hudpleje universet. Jeg har fundet nogle renseprodukter,  som kan købes til en rigtig fornuftig pris og som virker ligeså plejende og behagelige, som jeg ellers kendte andre renseprodukter af de mere luksuriøse mærker. Herudover har jeg fundet:

Lige det ekstra mere for pengene:

MOL&B Renseprodukter

Jeg har ligeledes fundet nogle helt nye renseprodukter. De gør lige det der ekstra for min hud. De koster en smule mere, men har du det, så er de det hele værd. Jeg kan tydeligt mærke og se forskel på min hud efter at have brugt renseprodukterne. De er fra MOL&B og har jeg læst indeholder hybenkerneolie, som er et rent trylleingrediens. Det forstærker simpelthen hudens spændstighed. Det er min bedste anbefaling lige nu indenfor renseprodukter.

Hybenkerneolie
Hybenkerneolie – love2live.dk

Find din hudtype

Jeg er blevet spurgt af flere læsere, hvordan de finder ud af hvilken hudtype, de har. Jeg vil anbefale, at I søger vejledning hos Jeres lokale Matas, stormagasin, parfumeri, hudplejeklinik etc.

Herunder har jeg skrevet kendetegn på 5 forskellige hudtyper:
 • Kombineret hud: Er kendetegnet ved, at pande, næse og hage ofte bliver blanke i løbet af dagen og har tendens til urenheder.

 

 • Tør hud: Viser sig ved flosset hud, sensibilitet og en trist hudoverflade i pande og på kinder eller i hele ansigtet.

 

 • Sensibel hud: Opleves som rødme, en tør og skallende hudoverflade eller hud, der virker irriteret og blussende.

 

 • Fedtet hud: Har ofte tendens til urenheder og tilstopninger, hvilket kan resultere i bumser og hudorme.

 

 • Moden hud: Rynker, ændret pigmentering og nedsat fasthed i huden er tegn på ældning i huden og kan allerede opstå, mens du er i 20’erne

Renseprodukter fra Sephora

De koster ikke en middelsvær formue. Det gør, at du kan rense din hud optimalt morgen og aften, således du får fjernet make-up og snavs på en effektiv måde og på samme tid fugtet din hud, inden du påfører dine cremer til en rigtig fornuftig pris.

Sephora renseprodukter
Sephora – rens – tonic og øjenmakeup fjerner

Øjenmakeup fjerner

Her får du rigtig meget for pengene i Sephora´s tofasede øjenmakeup fjerner. Den har jeg efterhånden haft en del flasker af. Jeg kan ikke finde en tilsvarende på markedet, der hurtigt og blidt på samme tid, fjerner min øjenmakeup til denne pris. Jeg har prøvet lignende produkter til 3-4 gange prisen, som enten ikke gør det samme, eller som gør det samme. Så jeg foretrækker denne og bruger så hellere lidt mere på mine renseprodukter til resten af ansigtet.

Nyd de renseprodukter du vælger og en mere klar og ren hud. Jeg håber at have belyst lidt mere i forhold til hudtyper, som jo kan bruges til alle dine plejeprodukter om du handler on-line eller i en fysisk butik.

Har du tips, ideér eller andet til renseprodukter og skønhedspleje, så skriv endelig i kommenter feltet, således vi kan dele vores erfaringer.

Tak fordi du læser med.

Du kan købe MOL&B hudplejeprodukter med love2live.dk HER

Kærligst Kristina / love2live

Links: (OBS IKKE SPONSORERET) MOL&B     SEPHORA

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Renseprodukter til dit ansigt

 1. Hej Kristin,
  Øjen-makeup fjernes billigt og effektivt – selv vandfast mascara – med Matas rensecreme – den I bøtten. Derefter med en vatdut og lidt vand. Pist borte !
  Hilsen fra én der bor I Frankrig, og som har brugt denne metode altid.
  Margit

  1. Hej Margit.
   Tusind tak for dit fine tip. Lyder billigt og let. Jeg har aldrig kunnet få min øjenmakeup ordentligt af med rensecreme, men har heller ikke prøvet den fra Matas til dette. Dem jeg har prøvet har givet mig en “fedtet” fornemmelse omkring øjnene og hævelse.
   Godt at høre at det har virket for dig altid, det må vi prøve herhjemme også.
   Kærlig hilsen
   Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *