Blog

Malta er den 4. destination i serien af mine 5 favorit rejsemål

23. juli 2016 MissK 1Comment

Malta

Malta er den 4. destination, som jeg har besøgt og været dybt fascineret af. Du kan herunder se de 5 favorit rejsemål, der er med i serien af mine favoritter, som du i denne ferietid kan læse om på bloggen.

Mine 5 favorit-rejsemål

 • Californien
 • Alsace
 • Palma de Mallorca
 • Malta
 • Winterberg
Malta - love2live
De smukkeste solnedgange findes på Malta, selv min søn var dybt fascineret

Vi har været på Malta to gange og boet forskellige steder. Det har været familieferie, hvor vi har nydt oplevelser, varme, mad og ikke mindst hinanden.

På vores første ferie boede vi på Hotel Dolmen Resort ved St Paul´s Bay. Du kan se link til hotellet HER  (IKKE SPONSORERET). Her er alt hvad du kan have lyst til af pools, restauranter og underholdning. Der er også en privat strand. YES… Her er det ikke sandstrande, men klipper og vi er vilde med dette. Du springer simpelthen ud i vandet fra klipperne, som stod du ved en swimming pool og skulle hoppe i denne. Der er også sat trapper op for os der engang imellem hellere vil tage den mere forsigtige vej i bølgen den blå.

Vi spiste ofte på en af hotellets restauranter: “The Grill”, her var alt hvad både børn, teenagere og voksne kunne drømme om.

Malta - love2live - The Grill Malta - love2live - The Grill

Her den mest populære ret for vore teenagere på “The Grill”

 

 

 

 

 

Jeg elsker fisk og du kan virkelig få lækre fiskeretter på Malta.

 

 

 

Vi nød vores første ferie på Malta, så vi måtte have mere og tog året efter dertil igen. Denne gang skulle der opleves endnu mere og hotellet lå denne gang ved St George´s Bay og hedder Corinthia Hotel, du kan se det HER (IKKE SPONSORERET).

Malta - love2liveHer var der virkelig luksus og der var tæt til by med stort udvalg af restauranter. Vi besøgte Hard Rock Cafe´, den var som de fleste steder. Der var en speciel restaurant, som vi blev vilde med:

THE ITALIEN JOB

The Italian Job - Malta
Restaurant The Italian Job

Her spiser du virkelig lækkert. Der er noget for hele familien. Vores børn er teenagere og var vilde med stedet og maden, det samme var vi.

Gozo og Comino Blue Lagoon bådtur

Gozo - love2live
Vi blev sejlet rundt i grotterne på Gozo

Det her var simpelthen en overvældende oplevelse. Vi så den smukkeste lagune, med krystalklart vand og badede i det smukkeste vand, som ellers er forbeholdt Hollywood film. På Gozo så vi porten til himmerige og blev sejlet rundt i grotter, hvor vandet var ekstremt dybt og alligevel så klart at vi kunne se bunden. Her var koraler og vi elskede denne tur.

Gozo - love2live
Det smukkeste kig igennem “porten”

Det er virkelig en oplevelse i særklasse, hvis I begiver Jer til Malta. Så snyd ikke dig selv for denne.

Fly tip: Flyv fra Hamborg med Air Malta og kom direkte og til gode priser til Malta.

Hovedstaden Valletta

Her er virkelig oplevelser, hvis I også ønsker at lave andet på Malta end at solbade. Vi besøgte blandt andet Grandmaster´s Palace. Her bliver man mødt af en smuk gårdhave, inden man træder ind i de flotte gange og rum. Der er meget at se på. Efter paladsets smukke rum kan man fortsætte og se på en meget stor samling af rustninger og våben. Vi blev udstyret med hver sit headset og fik på den måde en guidet tur og historie om hele denne samling. Drengene var vilde med det, men vi piger hyggede os ligeledes med det.

Valletta - love2live
Grandmaster´s Palace
Valletta - love2live
Rustning på Grandmaster´s Palace

 

Havnerundfart i Valletta

Vi tog en havnerundfart i Valletta, der får man virkelig set en del og hørt om alle deres fæstningsværker og historie. Vi nyder at få historie med fra vores ferier om stederne, det giver så meget indblik og masser at tale om, når vi atter er hjemvendt til Danmark.

Korte fakta:

 • Befolkning: Ca. 400.000
 • Areal: 316 km2 (Malta 235, Gozo 67 og Comino 207
 • Befolkningstæthed: ca. 1250/km2 (Danmark 150/km2)
 • Landekode: 00356 hvis du skal ringe til Malta
 • Møntfod: Euro (Malta skiftede fra pund til Euro i 2008)
 • Sprog: Maltesisk (men næsten alle taler engelsk)

love2live - Kristina Sindberg - Corinthia HotelJeg kan virkelig anbefale Malta. Her er pænt og rent og ordentlige forhold. OBS på at der er venstrekørsel, bare så du kigger dig over den rigtige skulder 🙂

Har du rejsetips og gode ideér til dine favorit rejsemål, så skriv endelig, da jeg altid er vild med ny inspiration. Du kan skrive i kommenter feltet herunder (nogle gange ser du den i toppen af indlægget afhængig af hvad device du er på).

Tak fordi du læser med.

Vil du læse om flere rejsetips af mine favorit rejsemål ? Se dem via disse link:   Californien   Alsace    Palma

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

 

One thought on “Malta er den 4. destination i serien af mine 5 favorit rejsemål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *