Blog

Red Hot (Chili Nej…) Lips – Tag Looket Nu

28. oktober 2016 MissK 0Comment

Red Hot Lips – Tag Looket

Red hot lips er tilladt med fuld skrald på nu. Det har det i og for sig været altid. Men er du lidt forsigtig med at “gå i rødt”, så er det lige nu moden siger pang farver. Så hvorfor ikke tage med ?

Red Hot Lips tips og love2live.dkPangfarver kræver en “skabelon”

I endnu højere grad end en læbestift, der er ganske neutral. Så her er en lipliner uundværlig. Hvis dine læber skal være RED HOT, så er det bedste du kan gøre at tegne dine læber op, således det røde ikke kravler ud i de her smårynker (nogen måske har). Herunder får du en guide, som tydeligt viser de tips, som jeg selv bruger for at påføre min lipliner perfekt. Fra midten og ud. Se med her:

Red Hot Lips – Go For It

Din læbestift og lipliner ligger bedst, når dine læber er bløde. Derfor anbefaler jeg på det varmeste at fjerne tørre flager og døde hudceller for at opnå det bedste resultat. Du kan se opskrift på 2 hjemmelavede læbe scrubs fra love2live i denne post:

2 Vinter Læbe Scrubs Du Kan Lave Lige Nu

Reparer og beskyt dine læber

Brug din øjencreme om læberne, den er perfekt til at minimere tørhedsrynker og linjer og forebygge tørhedsrynker og skader på dine læber. Er du ude i kulden længere tid vil jeg dog anbefale dig at bruge en god beskyttende læbebalsam / stick, som du sikkert også bruger om sommeren, når solen tager godt fat i din hud. Der findes også en Hydro lip therapy, som beskytter super godt i denne kolde tid.

Har du tips til læber ? Så vil jeg blive glad for at høre dem, det er altid dejligt med inspiration. Skriv her eller på love2live på Facebook i kommenter feltet. Jeg er vild med tips. Tak 🙂

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *