Blog

Ralph Rykker I Mig Og Nogle Gode Nødder

26. oktober 2016 MissK 1Comment

En Chic Og Ternet Nederdel Og Noget Om Gode Nødder

Jeg nyder alle årstider og får gået skønne ture hver dag. Det at se året starte i naturen og nu at gå på hæld. Det giver mange både sanse og duft indtryk, som jeg nyder. I går gik turen i skoven i det smukkeste efterårsvejr. Jeg henter masser af inspiration til diverse opskrifter i naturen. I min egen have, har jeg et væld af muligheder for at tage mere af alt dette med ind i mit hjem. Det er en gave.

Ralph Lauren og love2live.dkRalph og gode nødder

Hvordan hænger det lige sammen ?

En del for mig. Jeg har en nederdel fra Ralph Lauren (obs ikke sponsoreret), som er lidt “skottish” i sit udseende og den bruger jeg både til en spadseretur med en dejlig varm trøje til, et par støvler og en skindjakke. Til mere festligt brug sætter jeg et par sko eller lange støvler med en (vanvittig) høj hæl til og en tætsiddende bodystocking fra mit favorit mærke Wolford. Jeg kan her også bruge skindjakken udover og så en masse smykker, der lige tager stilen op til en fest, der vil noget.

Se post om smykker der frister  på love2live og som kan give lige det der ekstra til din garderobe.

Gode Nødder Fra Haven

Mine ture i naturen får mig efterfølgende tit ud i min “Pippi Have”, idet jeg her har en vild afdeling udover de mere friserede terrasser. Her har jeg et nøddetræ, hvor jeg samler nødder fra, og hænger et tørt sted, så de er klar omkring juletid.

Jeps… “Jeg hænger dem”…

Op i en nylonstrømpe. Det gjorde min farmor, og hun vidste en del om haver, så det er noget, jeg har taget med videre fra min barndom. Et kært minde og en praktisk måde at få gode nødder på.

Ralph Lauren og love2live.dk med gode nødderJeg nyder at spise alle de lækre ting fra haven og lave retter (især kager… tsk tsk…) af mine gode nødder. Så imens jeg skriver, har jeg en lækkerbisken af en nøddetærte i ovnen, som Dreamteamet og jeg skal spise sammen senere.

Find dine favoritter til lækre styles:

Lækker varm vinterstøvle   Hotte nederdele til vinteren

“Fede” strømper” og bodystockings   Skindjakken

Guldsmed Johan Veje

Nyd årstiden og alle dens muligheder. Har du gode tip til oplevelser i denne tid du vil dele med mig ? Så skriv endelig i kommentarfeltet her eller på Facebook. Jeg nyder inspiration.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.


One thought on “Ralph Rykker I Mig Og Nogle Gode Nødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *