Blog

Program for KLUB Q for august – december 2016

2. juli 2016 MissK 4Comment

Kære KLUB Q medlemmer og kommende medlemmer.

Tusind tak for den store forhånds interesse. Det har været helt overvældende. Programmet er nu klar og jeg glæder mig til gode oplevelser både til lands og til vands. Jeg har valgt at starte vores første arrangement med en sejltur på Odense Å, således vi kan få hilst på hinanden.

Program for august – december 2016:

Torsdag den 11. august 2016 mødes vi kl. 16.45 i Munke Mose, Odense ved afgangspladsen for Odense Å rundfart.

Vi skal på en rundfart på Odense Å. Der er afgang kl. 17.00 og vi sejler hele vejen rundt og ankommer til Munke Mose igen kl. 18.00. Vi spiser efter turen på en Italiensk restaurant i Odense.

Tag en kurv (eller hvad du har) med lidt drikkelse og lidt til ganen med, som du kan nyde på turen. Jeg tænker at vi med en sådan tur kan få en rigtig fornøjelig og afslappet oplevelse, som start på KLUB Q.

Prisen er kr. 80,- pr. person. Jeg forudbestiller vores pladser, og har derfor brug for at vide hvor mange, der deltager.

Bagefter tager vi ind og spiser italiensk på Rosticcerias restaurant i Odense: Mona Lisa, Brandt Passage 9, Odense C. Vi afregner hver især for dette. Jeg bestiller borde til kl. 18.30.

Send en mail til mig med hvor mange pladser du ønsker og Odense Å-fart den 11. august 2016 på: blogger@love2live.dk

Sidste frist for tilmelding er den 15. Juli 2016

Onsdag den 5. Oktober 2016 – Sommers Køkkenunivers , Brandts Passage 31 E 5000 Odense:

Sommers Køkkenunivers
Sommers Køkkenunivers

Vi mødes kl 18.30 og får en smagsoplevelse af både udsøgte drikkevarer og lækkerier til både den salte og søde gane.

Link til Sommers Køkkenunivers

Aftenen slutter kl 21.00

Det koster 100 kr. at deltage, disse betales ved tilmelding via MobilePay til 40 62 52 30 / Kristina Sindberg. Disse går til bobler og snacks, som vi kan nyde inden vi går i gang. Når du har betalt bekræfter jeg din tilmelding via mail.

Pernille fra Sommers Køkkenunivers giver 10% ved køb i forretningen på denne aften til KLUB Q

 

Tilmeld dig på mail til mig:

Skriv hvor mange pladser du ønsker og Sommers Køkken den 25. September 2016 i din mail til mig på blogger@love2live.dk

 

Sidste frist for tilmelding er den 25. September 2016.

 

Torsdag den 3. November 2016 – Foredrag ved MOL&B på Lalou Vinbar i Odense.

Jeg har kontaktet Tina Maria Madsen, der står bag MOL&B Copenhagen, idet jeg bare måtte høre mere om deres hudpleje. Jeg har været så heldig at få hende til at komme til Odense. Hun vil fortælle den spændende historie om at få lavet en hudplejeserie, samt viljen og processen bag til os i KLUB Q.

MOL&B
MOL&B

Vi mødes kl 18.00 på Lalou Vinbar, Pogestræde 31, Odense C og får en velkomstdrink, derefter holer Tina Maria et indlæg, og vi spiser efterfølgende lækkerier i vinbaren. (obs: der serveres også ikke alkoholiske drikke).

Pris for 2 glas vin og lidt lækre hapsere kr. 200,-som afregnes på aftenen. Link til Lalou Vinbar

Tilmeld dig på mail til mig: blogger@love2live.dk

Skriv hvor mange pladser du ønsker og foredrag MOL&B på Lalou Vinbar den 3. November 2016 i din mail til mig.

Sidste frist for tilmelding er den 1. oktober 2016

Vil du tilmelde dig alle arrangementerne ?

Så kan du sende mig en mail om dette. Skriv ALLE KLUB Q arrangementer 2016 og hvor mange pladser du ønsker til hvert enkelt arrangement på min mail:

blogger@love2live.dk

Jeg glæder mig til at møde Jer alle.

love2live - KLUB Q - Kristina Sindberg

 

Jeg har valgt at have 3 arrangementer på dette halvårs program, da december for mange er en travl tid. Hvis nogen skulle have ideér og input så tøv ikke med at skrive til mig. Der er altid plads til et spontant arrangement i KLUB Q eller noget til ide´boxen for 2017.

Dukker der noget op, som jeg bare synes vi må prøve, lægger jeg dette op og sender ud til Jer.

På gensyn i det kommende halvår i det nye netværk for kvinder

KLUB Q

Kærligst Kristina / love2live

Program KLUB Q 2016PS: Husk det er gratis at være medlem og få tilsendt programmet, du tilmelder dig KLUB Q ved at sende en mail til:

blogger@love2live.dk

 

PPS: Tilmeld dig love2live nyhedsbrev og få nyheder, events og konkurrencer fra bloggen.

4 thoughts on “Program for KLUB Q for august – december 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *