Blog

Plus 50 År Yeah & Noget Om At Livet Er En Fest

10. juni 2019 MissK 5Comment

Plus 50 År & Livet Er En Virkelig Fed Fest

Plus 50 år bliver jeg denne sommer. OG ved I hvad ? Livet er virkelig en fest i denne alder. Børnene er voksne eller stadig teenagere og er godt i vej, der er nu masser af mere tid til at gøre endnu mere af det, som jeg nyder mest. Faktisk lidt som før der kom børn tiden. Nu er det bare endnu bedre, da jeg har masser af erfaring omkring, hvad det er, som jeg er mest glad for at lave, samtidig med at der kan prøves en masse nyt af.

Plus 50 år - livsstil - Kristina sindberg - love2live - plus 40

Plus 50 År & Noget Om At Nyde Det Bedste I Livet

At nyde det der gør mig mest glad får du her lige hvad mine favoritter har været i forsommeren: 

  • Kæresteferie i Peloponnes
  • Jeg har holdt foredrag om content planning
  • Nogle lækre bobler fra Copenhagen Sparkling Tea
  • Der laves saft af hyldeblomst
  • Nogle rålækre bukser med masser af pynt fra Desigual (fundet i London)
  • Et interview til Magasinet LIV
  • Karamel i kaffen

Kæresteferie Fyrer Op For Kærligheden – Plus 50 År (OG… Husk Det Også I Alle Andre Aldre)

Jeg er vild med at tage på kæresteferie. Vi smuttede til Peloponnes i maj måned og fik virkelig fyret op for kærlighedslivet. Det er både som plus 50 årig (men også som 30,40 og alle mulige årige) super vigtigt at tage sig denne tid til at finde helt tæt ind til hinanden uden nogle former for forstyrrelser udover hvad vi selv som par finder på.

Du kan læse, hvorfor jeg er så vild med Peloponnes her >>>

Plus 50 år - livsstil - Kristina sindberg - love2live - Peloponnes - kæresteferie

Content Planning Foredrag

At planlægge sit content indenfor online markedsføring er virkelig vigtigt. Det er det i rigtig mange sammenhænge, hvis du ikke vil miste overblikket (og salget, læserne, følgerne etc). Både for blogs, e-mail marketing, Instagram, Facebook og en masse andre steder. Jeg holdt foredrag og gav mine tips og viden videre indenfor dette område for nylig til en masse skønne Fynske Influencers. Det er en fantastisk ting at holde foredrag / workshops for mig. Jeg er vild med at hjælpe andre, det gør mig virkelig glad.

50 år - livsstil - Kristina sindberg - love2live - ks online marketing - fynske Influencers - content planning foredrag

Lækre Bobler Fra Cafe´ Fleuri

På billedet kan du få et kig til flasken med de lækre bobler med mousserende te fra Copenhagen Sparkling Tea. Denne er lavet af grøn og hvid te med et twist af lemon. Den smager himmelsk, og er perfekt til en velkomstdrink eller til en gang hygge med veninderne, hvor der er en ny dag i morgen, da alkohol procenten er meget lav. Du kan købe den flere steder blandt andet hos Cafe´ Fleuri i Odense.

Check i øvrigt lige min anmeldelse af denne vidunderlige cafe´ – Den er en ren livsnyder oase >>>

OG… Nu vi er ved naturens oceaner af muligheder for at lave velsmagende lækkerier…

Hyldeblomstsaft er jeg i fuld gang med at lave. Jeg er virkelig spændt på udfaldet, da det er første gang, at jeg prøver dette. Du får lige resultatet på Love2Live, når saften har trukket færdig.

Hyldeblomst - saft - opskrifter - love2live

London Med Dreamteamet & De Vildeste Jeans Der Rocks…

I foråret var jeg i London med mit Dreamteam. En helt fantastisk tur kun for mine børn (unge mennesker) og mig. Så dejligt at være tæt på dem. Der blev oplevet og shoppet igennem. Jeg fandt blandt andet de jeans fra Desigual, som er på billedet i starten af indlægget. De er hvide og smukt pyntet med masser af sten og broderi, uden det efter min smag bliver for vildt og på samme tid er vildt nok. De bukser er perfekte til at sætte et ekstra twist på hverdagen eller kan bruges med et par høje hæle en festlig aften. Jeg har set nogle lignende hos g.lu butik og webshop, som du finder HER >>>

Du finder gode tips fra min tur til London her >>>

Plus 50 År & Et Interview Til Magasinet LIV

Plus 50 år og en masse erfaring om at leve: Living Apart Together gjorde at jeg blev spurgt af en journalist, om jeg ville fortælle mere om dette til en artikel i det skønne Magasinet LIV. Du finder Magasinet LIV lige nu overalt, og der er masser af skønne artikler i, samt et tillæg med masser af feriesysler, når der virkelig skal nydes at lave absolut ingenting.

Magasinet LIV - Interview - Kristina Sindberg - Livsstilsblogger - love2live - KS online marketing

Du kan se mit indlæg om mine bevæggrunde med mere for at sige ja til et interview her >>>

Karamel I Kaffen Er Blevet En Sommerfavorit

I skrivende stund står der en kop kaffe med mælk og kaffesirup med karamelsmag ved min side. Det smager lækkert, og er lige noget for sådan en som mig med en sød tand. Jeg drømmer lidt om at prøve en anden smag såsom vanilje. Det vil jeg gå på jagt efter og håbe at finde solen på min vej til vores danske sommer (så kan jeg også få udskiftet den virkelig mørke lak fra OPI til min favorit sommerfarve: Koral, når solen har givet lidt mere tan).

50 År – Vær Med Til At Sprede Inspiration Til Andre Kvinder

Har du nogle plus 50 år tips og historier, som du har lyst at dele med mig og måske i et gæsteindlæg på Love2Live ? Så skriv endelig til mig herunder i kommentarfeltet eller send direkte mail til mig på: blogger@love2live.dk

Kærligst Kristina Love2Live

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her >>>

5 thoughts on “Plus 50 År Yeah & Noget Om At Livet Er En Fest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *