Blog

Parfume Og Kosmetik Til Dig – Er Du Også Til Rabat ?

3. oktober 2016 MissK 0Comment

Parfume og kosmetik

Er du vild med parfume, hudpleje og makeup ? Så har vi noget til fælles. Derfor abonnerer jeg også på diverse tips om rabatter og rabatkoder. Jeg deler hermed en, hvor du kan shoppe løs hjemmefra. Jeg har valgt lidt lækkerier ud, som jeg er vild med og givet dig links til disse. Farveren på øjenskygger og mascara er dem jeg valgte, men der er masser at vælge imellem, så det er blot at finde dine favoritter.

 

Parfume og kosmetik med love2live Estee Lauder

Tippet er

Fra firmaet Billigparfume.dk  hvor du i oktober måned kan bruge koden: ´BPFRIFRAGT´  der giver dig fri fragt på alle ordrer over 399 kr. (normalt skal du bruge 699 kr. før at dette sker. Tilbuddet er gyldigt til den 31. oktober 2016. Herudover var der rigtig mange lækkerier på tilbud, du kan selv checke ud om nogle af dine favoritter er iblandt derinde.

Billig Parfume - makeup med love2live

So here we go´ ladies….

Links: Elizabeth Arden – Beautiful Color Eye Shadow Quad

YSL Touche Éclat

Lancõme – Mascara Hypnose Drama

Clinique – Lash Power Mascara

Dolce & Gabbana    Calvin Klein – Ck2

Marc Jacobs – Divine Decadence

Estée Lauder Advanced Night Repair og  – Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Cream

Elizabeth Arden Bronzer, Blush og Highlighter   OPI Nails

Clarins – Instant Light Lip Comfort Oil

Clinique – Chubby Stick

Vil du læse om mit tip til længere øjenvipper på 0,0 så kan du se det her

Rigtig god shoppelyst. Jeg håber i får glæde af rabatkoden. (Det gjorde jeg…).

Kærligst Kristina / love2live

PS: Indlægget indeholder affiliatelinks, det gør det ikke dyrere for dig, men giver mig en meget lille provision, som hjælper med til, at jeg kan køre bloggen.

Psst: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *