Blog

Palma er 1 ud af mine 5 favorit rejsemål

17. juli 2016 MissK 2Comment

Palma de Mallorca

Palma på Mallorca har været en af de mest romantiske rejseoplevelser, jeg har oplevet. Vi boede i en forstad til Palma, som hedder Illetas på det mest vidunderlige hotel Barceló Illetas Albatros.

Palma - love2liveFørst lige en flyforsinkelse af de værre

Vi ankom noget forsinket efter flyforsinkelse af de værre og en historie om denne er ren komedie nu (det var den ikke da den stod på). Vi skulle flyve fra Hamborg, hvor Ryan Air i sin tid havde flyafgange fra. Der opstod problemer af en art med flyet, og vi så en mekaniker svedende fare rundt, imens vi ventede i adskillelige timer. Denne ventetid gjorde, at en del tyske glade turister gik fuldstændig amok i baren i lufthavnen. Jeg ved ikke helt, om man kan kalde den for dette. Det var bare et kæmpe telt slået op på en mark ved siden af nogle landingsbaner.

PalmaSå kom det tyske politi

Da vi endelig efter at politiet havde hentet nogle totalt berusede mennesker ud af lufthavnen, skulle om bord, så vi, at den svedende mekaniker var kaptajnen. Jeps… og så kom politiet lige en gang mere, og hentede 3 fordrukne gutter ud af flyet, så vi måtte vente yderligere på, at de fik deres kufferter ud af lastrummet. Da vi lettede trængte jeg til en drink en ordentlig GT. Men nej der var ikke servering efter al denne tumult af alkoholiske drikkevarer på denne tur.

Da vi endelig nåede frem, var jeg helt mast af turen, så den venlige og behagelige atmosfære på hotellet vi trådte ind i var et kæmpe klimaks. Især da receptionisten venligt bød os et glas champagne, imens hun checkede os ind.

Så var ferien i gang

Vi nød hinanden fra morgen til aften, i den lille uge vi var afsted. Min drømmemand er virkelig noget helt særligt til at finde de mest udsøgte og spændende restauranter. Vi besøgte blandt andet en restaurant “Es Parral” i Illetas, hvor vinkortet simpelthen var en vinreol med hjul under.

Palma - love2live
Vinkortet

Hvis I får lyst at besøge restauranten, er det den i stueetagen, den ovenpå læste min mand, er ikke særlig fantastisk og man kan nemt tage fejl på vej ind.

Palma - love2live

Vi var afsted medio maj og havde mellem 20 – 25 grader. Det var helt perfekt. Lunt om aftenen og dagen blev nydt i pool og wellness området og på vores fantastiske terrasse til vores værelse.

Palma - love2live
Vores vidunderlige værelse på Barceló Illetas Albatros
Palma
Barceló Illetas Albatros

 

 

 

 

 

 

 

 

Livet blev nydt fuldt ud

Vi nød hinanden i fulde drag og at trække stikket fuldstændigt. At sidde på en restaurant, som Balneario Illetas – Beach Club med den mest fantastiske udsigt over stranden og havet og nyde vidunderlig mad og vine i det bedste selskab, betyder alt for mig.

Det her var en af de ferier, hvor det startede hysterisk morsomt og nervepirrende. Den første aften og hele feriens start blev reddet af et glas bobler i receptionen. Det var excellent service og et yderst romantisk sted, som jeg aldrig vil glemme fordi…. Vi blev forlovet.

Nu må vi se hvor vi bliver gift henne, når den tid kommer. Så længe man i et forhold føler, at vi er det bedste for hinanden, er det vigtigst.

Palma - love2live

Har du gode tips til destinationer, der bare må besøges, må du endelig dele dem her i kommenter feltet, Det er vildt dejligt med inspiration. Det nyder jeg. Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / love2live

Links: (OBS IKKE SPONSORERET)     Barceló Illetas Albatros     Es Parral

Balneario Illetas – Beach Club

PS: Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her i siden og få alle nyhederne fra love2live

PPS: se mine 2 tidligere indlæg om mine favorit rejsemål

Californien         Alsace

2 thoughts on “Palma er 1 ud af mine 5 favorit rejsemål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *