Blog

Optimer Din Sundhed Med Denne Gratis Guide

20. februar 2017 MissK 2Comment

Optimer din sundhed både fysisk og mentalt

Optimer din sundhed er det helt store tema overalt lige nu. I denne tid har jeg set masser af gode tips og kurser, som vi, der har lyst til dette, kan melde os til, og købe pladser til. Jeg giver her nogle tips til som er ganske gratis og som jeg er kommet virkelig langt med selv.

Tag gratis tips her

2 thoughts on “Optimer Din Sundhed Med Denne Gratis Guide

    1. Hej Birgitte.
      Selve indlægget er guiden. Måske jeg skulle have sat op i punktform. Men har valgt at holde en mere skrivende guide, så der er mere dybde. Jeg linker til diverse øvelser og opskrifter, som inspiration til at optimere på sundheden, og som virker for mig. Synes at jeg hurtigt bliver lidt træt af de her betalte programmer, og prøvede at lave en guide, som er gratis, og hvor der er mere frit slag ift om det er gåture eller løbeture man foretrækker og hvilken type mad, som jeg bedst kan lide. F.eks. er jeg ret glad for fisk, men det bliver ofte det samme kog sammen i hverdagens travlhed, så her nyder jeg at få lidt nye (gratis) ideér.
      Mange hilsner fra Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *