Laks Med Masser Af Grønt

Her får du en superlækker opskrift på laks i pakker. Det er let at lave og med masser af smag af min yndlingsfisk laksen (venner kalder den vej jeg bor på for Laksegade… ).

Laks - let opskrift - love2liveOpskrift på laks i pakker

  • Jeg bruger 2 stykker laks pr. person
  • Porrer
  • Kartofler
  • Rødløg
  • Gulerødder
  • Fiskebouillon

Og så stanniol til at pakke ind i – Lad pakken være let åben når du varmer den i ovnen ved 200 grader i 40 minutter.

Hak, skræl alt det grønne og svits det på panden. Hæld det i et ildfast fad og hæld fiskebouillonen over. Sæt det i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.

Gør din stanniol klar til at hælde fyldet i. Masser af grønt i bunden, derefter laks og så lidt mere fyld og sæt det i ovnen i 40 minutter ved 200 grader.

Nemt og sundt med laks og grønt

Vi er vilde med fisk herhjemme og den her ret er virkelig let at lave. Den er oveni også sund og mætter dejligt. God fornøjelse med opskriften. Jeg er ret vild med den, både fordi den er sund, alle kan lide den og så passer den sig selv det meste af tiden. Smart… Så kan du lave andre ting imens, som du også nyder.

Vil du se en lækker dessert fra love2live ?

Nem opskrift på nøddetærte med love2live

Let opskrift på nøddetærte som smager skønt

Har du nogle gode tips til opskrifter ? OG det behøver ikke kun være laks (vi spiser også andet). Så skriv endelig til mig i kommentarfeltet eller via kontakt. Jeg er vild med ny inspiration, så det vil glæde mig.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.