Blog

Elsker allerede min nye bog

10. juni 2016 MissK 1Comment

Nu skal jeg genopdage og hive døre op i mit slot til alle de rum jeg har glemt og som er så fyldt med ting jeg har sat i skyggen med hjælp fra min nye bog

Jeg har glædet som et lille barn til jul gør og nu er den kommet i min postkasse i dag. Bogen af Pernille Melsted: “TAG DIT LYS HJEM“.

Jeg var for nylig til et foredraget TAG DIT LYS HJEM af Pernille og har siden taget nogle kæmpe skridt i livet. Jeg var sygemeldt med stress og havde helt glemt det, jeg ellers vil betegne mig som rimelig god til, og som jeg i foredraget den dag, fik en kobling til at få realiseret. Nemlig at huske de mange lyse smukke ting der gør mig endnu mere glad.

Et er at have tanker om, at det kunne da være en god ide’ at sige fra og til, et andet er at finde vejen hen til at få det gjort, således der bliver plads til at gøre de ting, som er gode for en selv. Jeg har lært så gode værktøjer og har siden begyndt at tage mit lys hjem. Blandt andet savnede jeg skønhed og lidt pling pling, derfor tog jeg fat i et modelbureau, der før havde spurgt, om jeg kunne være interesseret (-og som jeg dengang havde sat bagerst i mit liv og meldte afbud til). Fik taget en mase billeder og er klar til opgaver. Skøn dag med masser af lækker makeup og hår. WAU… Det var en fantastisk oplevelse.

Jeg havde længe også gerne ville dele ud af mine tips og tanker. Jeg elsker at skrive, men dette havde jeg glemt, og har med min blog hevet døren op til dette rum i mit slot hvor jeg havde gemt denne lyst hen.

Jeg har maser af rum, der skal hives døre op til igen og jeg glæder mig ubeskriveligt til at nyde min nye bog.

love2live tag dit lys hjem - min nye bog
TAG DIT LYS HJEM

Du kan læse om min oplevelse af foredraget: TAG DIT LYS HJEM HER

Kærligst Kristina / love2live

One thought on “Elsker allerede min nye bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *