Blog

Moshi Moshi Mind Yeah Endelig I Min By

2. marts 2017 MissK 0Comment

Moshi Moshi Mind

Moshi Moshi Mind har en værdi, som jeg virkelig bifalder. Det her med lige præcis at finde sin egen naturlige skønhed er jeg stor fan af. Der er altså noget her, som vi kvinder ikke altid er helt så skarpe til.

Moshi Moshi Mind - love2live.dk

Moshi Moshi Mind I Odense

I dag åbnede Moshi Moshi Mind i Brandts Passage i Odense. Jeg var en af de første kunder til at trimle ind af døren. Jeg mødtes af smil og indlevelse på samme tid, imens jeg osede lidt rundt, og fandt en top, som jeg blev forelsket i ved første blik.

Moshi Moshi Mind - love2live.dk
Den fineste top – Hold Me hedder den måtte jeg bare have med i dag fra Moshi Moshi Mind i Odense.
Der skete flere af den slags forelskelser under mit besøg i dag….

Jeg blev budt en kop te – Mind Your Ginger, imens jeg fik pakket min top ind i det fineste silkepapir, alt imens der kom flere kunder til. Jeg hørte, at nogle var kommet fra Middelfart, så det siger noget om, at den her skønne butik, har vi manglet i det Fynske.

Moshi Moshi Mind - love2live.dk

Mind Your Life – Hvem står bag ?

Moshi Moshi Mind - love2live.dk
Helle Raun har åbnet Moshi Moshi Mind i Odense.

Helle Raun har åbnet denne skønne franchise-butik i Brandts Passage i Odense. Jeg taler lidt med hende, imens jeg nyder teen, som hun har budt mig. Det er så tydeligt at mærke, at her er en kvinde, som på den fineste og rolige måde brænder for:

The mellow modern life – et afbalanceret storbyliv indeni og udenpå

Moshi Moshi Mind - love2live.dk

Jeg gik glad fra Moshi Moshi Mind i formiddag med min fine pose med små lyserøde dot´s på indeholdende min nye top og en te med ingefær (som smager himmelsk…) begge pakket ind i silkepapir OG en smukt indpakket Grand Opening Gave.

Moshi Moshi Mind - love2live.dk

Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Helle Raun i hendes skønne forretning i Brandts Passage. Det er virkelig en dejlig oplevelse og skøn atmosfære, her er. OBS dette indlæg er ikke sponsoreret, blot min ærlige kærlige mening efter en vidunderligoplevelse i dag.

Moshi Moshi Mind - love2live.dk

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *