Blog

Morgenmads Tærte Let At Lave Og Smager Skønt

18. marts 2017 MissK 1Comment

Morgenmads tærte eller en sund kage

Forleden så jeg en opskrift ovre hos Caroline Fibæk på hendes side Green Goddess på en morgenmads tærte. Jeg er ofte blevet inspireret af hende lige fra mad, søde og sunde sager til en god te mod hedeture og stress.

I dag fik jeg lavet hendes morgenmads tærte. Yum den er lækker.

morgenmads tærte - opskrift - love2live

 

Morgenmads Tærte også som sund kage

Jeg nød min morgenmadstærte som er så let at lave og smager pragtfuldt. Jeg hakkede nogle mandler, som jeg serverede til. Herudover nød jeg den skønneste te fra Moshi Moshi Mind. Den købte jeg for nyligt i deres nye forretning i Odense. Den hedder Mind your ginger tea. Den smager sødt og lækkert og er lige noget for mig, som elleres er en rigtig kaffe elsker. Morgenmads tærten kan sagtens serveres som kage også. Måske med is til eller creme fraiche rørt med vanilje… Ooops… så røg der noget af det sunde.

Du henter opskriften på morgenmads tærten HER  og du kan se min proces og resultat på billederne herunder.

morgenmads tærte - opskrift - love2live
Bananer og appelsiner, samt de tørre ingredienser er fordelt ud i et ildfast fad.
morgenmads tærte - opskrift - love2live
På med de våde ingredienser. Jeg valgte at købe en agave sirup.
Ind i Ovnen i 40 min ved 190 grader.
morgenmads tærte - opskrift - love2live
Voila en let og virkelig lækker morgenmads tærte er klar til at nyde.

Har du tips til opskrifter, som smager skønt og er lette at lave ? Del dem gene med mig. Jeg er utrolig glad for inspiration og nyder at kunne prøve nyt af. Skriv herunder i kommentarfeltet med dine tips, det vil jeg glæde mig til at læse.

Du finder Moshi Moshi Mind´s forretninger HER (ikke sponsoreret)

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Morgenmads Tærte Let At Lave Og Smager Skønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *