Mørke Rande – Her Får Du Lige En Guide Mod Dem

Mørke rande om øjnene ? Ja dem har jeg… Derfor har jeg lavet denne lille billed guide, hvor du kan følge min morgenrutine, når jeg lægger min makeup. Denne dag er dog lidt speciel, idet alt er under ombygning (ikke kun hos mine teenagere), men også alle badeværelser i mit hus.

Step 1 mod mørke rande:

Mørke rande - tip - guide - love2live
Nude… Klokken før hønsene er stået op…
Mørke rande - tips - guide - love2live
Foundation, men først concealer godt ind i øjenkrogene ved næseroden og på øjenlågene forinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Start med at lægge din concealer under øjnene, sørg for at den kommer godt ind ved næseroden og fordel et let lag på dine øjenlåg også. Fordel herefter din foundation. Min er let dækkende, det synes jeg er bedst til min hudtype og behov. Læs eventuelt mit indlæg om dette:

Foundations Der Giver Dig Smuk Hud Hver Dag

Step 2 Mod Mørke Rande:

Mørke rande - tips - guide - love2live
Påfør den lyse af dine øjenskygger fra vippekant til brynkant.
Mørke rande - tips - guide - love2live
Herefter lægges din mørke øjenskygge i globelinjen.

 

 

 

 

 

 

 

Først lys øjenskygge fra vippekant til brynet. Herefter lægger du din mørke skygge i globelinjen. Helt tæt langs vippekanten påføres din eyeliner (pas på alt for sorte/dunkle farver her, hvis du er lys som jeg).

Step 3 Mod Mørke Rande:

Påfør en primer på dine øjenvipper – der lægges mest på vipperne ud mod tindingen. Årsagen er at ved at have mest mascara her, får du et yderligere løft til hængende øjenlåg… Altså skulle du også have trukket sådanne i livets tombola som jeg. Læg din rouge på kindbenene, start fra hårgrænsen og arbejd ind efter.

TIP: Tag to blyanter og hold den ene lodret fra næseroden og skråt op mod øjets yderste kant, den anden fra din næsetip og vandret hen mod dit øre. Lige præcis i dette felt skal din rouge ligge som udgangspunkt.

Læg din læbeblyant og herefter din læbestift. Voila… Mørke rande farvel og god dag til en ny dejlig og lys dag.

Kærligst Kristina / love2live

Følg love2live her:

Facebook//Instagram//Bloglovin

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.