Blog

Mød Mads Ziegler på Lauritz.com med love2live

12. september 2016 MissK 0Comment

Mads Ziegler, Lauritz.com & love2live

Mød smykkedesigneren Mads Ziegler med love2live på Lauritz.com i Odense onsdag den 28. september kl. 18.30 – 20.00. Det er gratis at deltage. Bloggen er inviteret med af Lauritz.com, Odense til et spændende arrangement, hvor vi skal høre foredrag af Mads Ziegler og kan få vurderet vore egne smykker af eksperter. Så skønt hvad der kan komme ud af, at skrive om lige det jeg har på hjerte, og brænder for.

Så sæt X i kalenderen og tilmeld dig på: blogger@love2live.dk

Skriv dit navn og antal I deltager.

 

 

Mads Ziegler hos Lauritz.com med love2live
Mød Smykkedesigner Mads Ziegler hos Lauritz.com med bloggen love2live.

 

Foredrag og vurdering

Mads Ziegler holder foredrag om sine fantastisk flotte smykker denne aften. De er bare så fine (…og jeg har allerede fundet mine favoritter).

Du vil herudover få mulighed for at få vurderet dine smykker af eksperter. Lauritz.com byder på et glas vin og snacks.

Mads Ziegler om sine smykker:

”Det handler om at skabe smykker, som siger nogen noget. Når jeg designer smykker, er det vigtigt for mig at opnå et formsprog, der appellerer til den kvinde, der skal bære smykket. Jeg elsker, når smykker rammer plet og underbygger det udtryk, en kvinde føler sig godt tilpas med. Inspirationen til mine designs finder jeg overalt i hverdagen – det kan f.eks. være, når jeg nyder udsigten over Svendborg Sund fra min bopæl i det idylliske Troense på Sydfyn, eller når jeg er på rejser rundt omkring i verden.

Vil du med ? Så tilmeld dig med det samme på:

  blogger@love2live.dk

På gensyn hos Lauritz.com, Kratholmvej 51, 5260 Odense S, Danmark

lauritzcom

Kærligst Kristina / blogger på love2live.dk

Links:  GÅ PÅ OPDAGELSE   I MADS ZIEGLERS SMYKKEUNIVERS  Lauritz.com   love2live   Katalog Mads Ziegler  Køb HER

Mads Ziegler og love2live.dk hos Lauritz.com

 

PS: Vidste du at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *