Blog

5 tips til at undgå mørke rande og poser under øjnene

20. juli 2016 MissK 0Comment

Her får du 5 tips til at undgå mørke rande og poser under øjnene

Mørke rande og poser under øjnene kan forværres af forskellige faktorer. Måske bruger du den forkerte øjencreme eller concealer. Det kan også være mangel på vitaminer og søvn eller arveligt betonet. Her får du 5 råd til at minimere mørke rande og poser under øjnene.

Du spiser for meget salt!

For meget salt i maden kan give dig poser under øjnene. Herudover kan det, at minimere saltindholdet i din kost, gøre andre gode ting for dig.

Din øjencreme eller concealer mangler noget.

Din hudfarve forandrer sig i løbet af året. Vi har nok nærmest 4 forskellige farver i huden i ansigtet. Lidt som årstiderne (dog ikke farverne og ej heller på samme tid…). Derfor er det vigtigt, at du altid har en concealer, der matcher din hudfarve og helst en lille tone lysere. Øjencreme findes der rigtig mange af. Jeg har prøvet en del forskellige efterhånden.

Nu har jeg testet en ny øjencreme fra MOL&B. I starten synes jeg, den var lidt for let i konsistensen i forhold til, hvad jeg er vant til. Den gav dog alligevel alt, det min hud om øjnene har brug for, så den føles blød og behagelig. Så funderede jeg, at det nok var vanens magt med mig. Jeg skulle ligeledes vænne mig til at den har en doseringspumpe (vaner…). I starten trykkede jeg bare pumpen i bund, hvilket gav mig nok til både morgen og aften. Vupti… Nu har jeg lært at kun et lille tryk er nok. Nok om vanens magt, det fungerer super nu, men havde helt sikkert ikke gået videre, såfremt den ikke gav resultat. Det er jeg alt for utålmodig til. Den har nu tydeligt minimeret mine tørhedsrynker, de fine linjer og mørke rande om mine øjne. Doseringspumpen har jeg vænnet mig til og det er faktisk en rigtig fin og hygiejnisk måde at dosere sin creme på.

love2live
Det virker rigtig fint med doseringspumpe og er hygiejnisk på samme tid.

Jeg pådutter også min datter på 18 år at bruge øjencreme. Vi er begge arveligt betonet og har mørke skygger under øjnene.

Minimer mørke rande og poser under øjnene med love2live og MOL&B
Link til MOL&B øjencreme

Du kan købe MOL&B Hudplejeprodukterne med love2live.dk HER

Du spiser ikke frugt og grøntsager nok.

Hvis du mangler vitaminer, kan det ses under dine øjne. Det gør virkelig en forskel. Mangel på vitamin K, E, C og B12 samt antioxidanter, gør at huden danner rander og/eller poser under øjnene. Drik masser af smoothies fyldt med frugt og grønt. Det smager lækkert, og så bliver du endnu smukkere. Ren win win.

Din mascara og/eller eyeliner !

Sidst på eftermiddagen, når du har været i gang på job eller med andre gøremål, begynder mange mascaraer at “være slidt af” og eyelineren ligeså. Husk at checke din øjenmakeup i spejlet på denne tid af dagen, inden du fortsætter videre. Du kan nemt fjerne det øjenmakeup, som er drysset og gledet lidt væk fra der, hvor det var meningen, du ønskede den sad fra morgenstunden. På den måde får du fjernet det øjenmakeup, som kan få dig til at gnide dig om øjnene og dermed irritere huden og fremkalde hævelser under dine øjne. Samt hvis eyelineren er smeltet lidt ud fjernet dette, så det ikke fremhæver mørke rande.

Manglende søvn eller for meget alkohol.

Alt for lidt søvn kan være en årsag til poser og mørke rande under øjnene. Når man gnider sig i øjnene, irriteres den fine hud og reagerer ved at blive hævet og slap. Skær ned på alkoholen, den ophober væske i kroppen og primært under øjnene.

Jeg håber du kan bruge mine tips. Har du gode idé’er til at minimere mørke rande og poser under øjnene er du meget velkommen til at dele her. Giv også gerne idé til opskrifter på smoothies, det er altid dejligt med inspiration.

Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet fra love2live og holde dig opdateret om bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *