Sådan Tanker Du Energi

Tanker du op på din energi ? Det har jeg været rigtig dårlig til at huske i hverdagene. Nu har jeg lært det. Derfor får du her mine 3 bedste tips, som er måder, der har hjulpet mig til at opnå mere energi i livet.

  1. Gåture
  2. Mindfulness
  3. Et varmt bad med masser af plejeprodukter

Sådan Tanker Du Energi Med Gåture

Jeg nyder at tanke energi op med en gåtur. Jeg går både alene afsted, det kan være rart, blot at være alene og nyde årstiden og de mange små glimt, som fanger mig undervejs. Jeg nyder også, at gå med en jeg holder af. Både en nær veninde, kæresten og børnene. Man kan altså ikke så meget andet end blot at gå og få talt sammen eller som nævnt at nyde en stille tur med mig selv.

Sådan Tanker Du Energi Med Mindfulness

Mindfulness giver en særlig ro ind i krop og sjæl for mig. Det virker dybt afslappende og jeg tager mig den luksus at gøre dette dagligt. Jeg kan bedst lide en liggende øvelse, som tager 15 min. Er der ikke mulighed for dette, så har jeg en siddende øvelse, der tager 3 min. Den første giver mest, men ved at lave dette BREAK får jeg tanket så meget energi op, som havde jeg sovet en hel nat.

Sådan Tanker Du Energi Med Et Varmt Bad

Et langt varmt bad kan jeg virkelig anbefale. Jeg har sågar taget mig selv i at stå og lave mindfulness, imens vandet bare skyllede ned over mig. Det gav mig oplevelsen af, at en travl dag bare blev skyllet ud i kloakken, og jeg følte mig frisk og på en måde renset bagefter. Jeg kan varmt anbefale, at du finder alle dine kropsplejeprodukter frem. Alt hvad der kan bimle og bamle, som du kan forkæle dig selv med. Lige fra en bodyscrub, hårfjerningsprodukter, olier og cremer. Top op med masser af duftlys og dine lækreste håndklæder.

Rigtig god fornøjelse.

Psst… Her får du lige et par gode artikler, som jeg inspireres af:

Sådan får du mere energi og overskud    Få Mere Energi

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.