Blog

Memory Lane i den nye LUVi

7. august 2016 MissK 0Comment

På tur i den nye LUVi

LUVi på tur med love2live

I går kørte vi en tur ud i det blå. Det blev til en Memory Lane for mig, da vi besøgte et sommerhusområde i det Fynske, hvor jeg har masser af skønne barndomsminder fra. Jeg nyder at opleve og at se eller gense steder, som har en masse historie på flere måder. Jeg nyder i ligeså høj grad, at se de steder, som har betydet noget for min kæreste. Derigennem oplever jeg en stor gensidig indlevelse for hinanden, som blandt andet har været med til, at gøre én til den man er.

Drømmemanden har fået en smart ny bil, som vi kørte afsted i: LUVi. Den er vaks, og vi kørte faktisk også afsted tidligere på sommeren til Hamborg Lufthavn i den med 3 teenagere på bagsædet inklusiv 6 kufferter og håndbagage. Så rummelig er den også. Nok om biler, men dejligt at kunne køre afsted ud i det blå både på kærestetur og med hele familien.

Bøsøre ved Hesselager var dagens Memory Lane

Vores tur i går gik til Bøsøre ved Hesselager på Fyn. Jeg fik genset det sommerhus, som min farmor og farfar byggede i starten af 70erne. Her har jeg haft så mange skønne oplevelser. Blandt andet begejstringen for blomster har jeg fået ind her fra min farmor.

Badebroen, hvorfra jeg har badet løs i tusindvis af gange, og er hoppet i Storebælt fra, og med blå læber og klaprende tænder endelig er kommet op af vandet fra, stod der stadig. Dog er den nok blevet renovereret en del gange siden.

Memory Lane badebro love2live

Det er vidunderligt med sådan et smut ind i “Barndommens gade”. Jeg nød min memory Lane i fulde drag. Har du dejlige barndomsminder, kan jeg varmt anbefale en tur til disse og få genset omgivelserne og fornyet dine minder. Det er for mig livsbekræftende.

LUVi - love2live
Bare ud i det blå og helt hen til der, hvor du ønsker dig at være.

Blomster på vejen i min Memory Lane og lidt lækre marmelader

På turen videre ud i det blå kom vi pludselig forbi en bod med et skilt, hvorpå der stod buketter 10 kr. Drømmemanden vendte øjeblikkeligt bilen, og vi kørte hen, og kiggede på blomsterne og alle de andre lækkerier, der var at købe. Blomsterne sendte mig igen til Memory Lane.

Memory Lane / love2live
Marmelader, blomster, asier og rødbeder ved den fineste bod ved Hesselager.

 

Er du til camping ligger der en Bøsøre Strand Feriepark med campingplads lige i nærheden. Den skulle være god. Jeg har kun besøgt den for at tage en tur i deres badeland. Jeg må indrømme at jeg ikke er “campist”.

Nyd en tur ud i det blå med din / dine kære. Det er vidunderligt i et travlt liv at holde fast på gode minder, som har bibragt dig glæde og tryghed. Det giver en unik styrke, føler jeg.

Blomster - love2live
Nu står der blomster på bordet fra turen til Memory Lane herhjemme.

Kærligst Kristina / love2live

OBS: Indlægget er IKKE sponsoreret

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du opdateringer på nyheder,  konkurrencer og events med bloggen ? Hvis du ikke vil misse dette, så tilmeld dig i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *