Mad & Drikke

Mejerigården Frister Med Nye Danske (Vaskede) Kartofler

25. april 2017 MissK 0Comment

Mejerigården Frister

I weekenden åbnede Mejerigården op for salg af nye danske og oveni vaskede kartofler. Jeg er vild med deres kartofler, de smager lige lidt anderledes lækkert og traditionen tro er det her jeg holder øje med hvornår der åbnes op for gården og alle dens andre lækkerier.

love2live - mejerigården - odense - fyn

Mejerigården har masser af Fynske fristelser

Nye danske jordbær fra drivhus fristede også, og jeg kan næsten ikke vente til at få fyret op i grillen og nyde alle disse sommerlækkerier. Det må dog være noget med at spise indendørs i disse dage, hvor vejret er noget uberegneligt. MEN det er skæppeskønt, at der nu er åbnet op for alle disse fristelser hos Mejerigården igen.

Mejerigården – En tradition

Når noget går hen, og bliver en tradition, så er det efter min mening indenfor fødevarer udelukkende fordi, de holder kvalitet og standard. I dag var det først på sæsonen og tidligt på dagen, så her var der dejligt tid til en hyggelig og begejstret snak om, hvor kartoflerne kommer fra og lidt løst og fast. Her er altid smil på læben og en dejlig atmosfære, samt tid til at give så fin service trods, at der kan være meget travlt. De har heldigvis altid masser af personale, så selvom de lækre kartofler, jordbær, asparges og mange andre lækkerier er værd at stå i kø for, så oplever jeg sjældent at vente særlig længe på at kunne bringe mine indkøb hjem. OG HEY… Jeg er altså den utålmodige type, som begynder at steppe, når der er kø, så det er stor ros.

love2live - mejerigården - odense - fyn
Lækker saft i skabet.

Her finder du Mejerigården

love2live - mejerigården - odense - fyn

Lige lidt udenfor Odense ligger gården. Folk kommer helt fra Sønderjylland, og køber kartofler med hjem, fik jeg fortalt i dag. Der er altså også en helt særlig smag lige nøjagtig ved disse Fynske kartofler. Besøg Mejerigården HER   adressen er Kratholmvej 2, 5260 Odense S. Jeg nyder altid at besøge den hyggelige gårdbutik hos “Gårdmand Bjørn”, der har drevet denne i masser af år efterhånden. Så hermed et tip givet videre med dejlige Fynske fristelser.

Læs også:

UHM… Nye danske kartofler, jordbær og asparges og alt hvad hjertet kan begære af lækkerier til ganen i den danske sommer

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *