Blog

Masser Af Energi Om Vinteren – Tag Tips Her

31. januar 2017 MissK 0Comment

Masser Af Energi

Foråret giver masser af energi. Vil du som jeg tage forskud på glæderne i en lidt kølig tid ? Så får du her tips til at gå igennem den næste tid med masser af energi.

Masser af energi tips - love2live

Blomster giver masser af energi

Fyld dit hjem op med blomster. Det giver mig en sanselig oplevelse, som fylder mig med masser af energi. Brug de farver du lyster, gerne lyse nuancer, der minder om sol og forår. Disse virker bedst for mig. Lige nu er der masser af påskeliljer til salg i diverse supermarkeder, som du for en 5ér kan snuppe et bundt med hjem af. Køb rigeligt…. Det gjorde jeg i dag. Nu står disse og supplerer andre blomster og grønne planter, så det føles som en forårsdag.

Varme giver masser af energi

Den fra brændeovnen altså… Men smut også ud og gå ture alle de dage du kan komme til det. En god travetur i solen her på en vinterdag er absolut min favorit. Det er som at blive fyldt op med energi. Det virker også dejligt afstressende. Dette er en af de ting, som jeg har taget med mig i livet efter stress. Bare at gå derudaf og nyde årstidens mange nuancer.

Læs indlæg om min vej i stress her:

Stress eller udbrændt – Hvordan undgår jeg stress? – Hvordan kommer jeg videre, når jeg har fået stress?

Forkæl dig selv

Snup et langt bruse eller karbad. Tag alt hvad du har der kan “bimle og bamle” af skønheds og velværeprodukter med dig. Det er kun dig og din varmtvandsbeholder, som sætter grænsen her. Tænd op for et sommerligt duftende lys, imens du peeler huden overalt, så den stråler. Giv dit hår en kur og ansigtet en fugtmaske. Bare fortsæt selv herfra med det du vil have med dig i et bad fyldt med masser af energi….

Rigtig god fornøjelse.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *