Blog

Marshmallow White Og Nogle Frække (hverdags) Tanker

16. marts 2017 MissK 0Comment

Marshmallow White Og Frække Tanker

Aloha herfra i marshmallow white fra en helt almindelig hverdag med tanker om lidt af hvert. En tanke, der larmer højt, går på, hvordan kvinder i gamle dage klarede den, når manden var ude på søen i måneder.

Marshmallow White Og Frække Tanker - won hundred - love2live - Onkel P

OG jeg mener klarede den uden sex kontra i dag…

Hvor mange også lever med, at den ene i parforholdet er meget væk, men at vi i vores tid selv er aktive kvinder med masser af arbejde og adspredelse. DOG hører jeg alligevel tit fra både mænd og kvinder, at der er alt for lidt gang i sexlivet. Der er onsdags sjov og lørdagshygge.

That´s It.

Så hvordan fyres der så op under dynerne for at få mere ?

Helt basalt er den nærhed, som vi oplever ved (næsten) daglig sex med til at gøre et forhold endnu stærkere. Smilet i øjnene og på læberne bliver smukkere og…

Udstrålingen af et menneske, der hviler i sig selv og i sit forhold er virkelig noget af det smukkeste i Verden

Hvad er det så der skal til ? Jeg tænker at nærhed med hinanden er en væsentlig faktor. Nærhed forstået sådan at det både er kys og kærtegn, men absolut også at man taler sammen om andet end hverdagsting. Lidt som dengang man forelskede sig i hinanden og i de første år kunne tale sammen natten lang om alt imellem himmel og jord. Drømme om muligheder i livet, rejser, oplevelser store som små. Hvorfor ikke tage fat her igen, det virker godt… Rigtig godt.

Marshmallow White Og Frække Tanker - won hundred - love2live - Onkel P

Marshmallow White fra Won Hundred

Onkel P besøgte jeg i dag, og fandt en virkelig fin bluse, som jeg på stedet blev helt vild med. Jeg er vild med den der marshmallow white, som den har. Den er fra Won Hundred, og jeg føler mig vildt godt tilpas i den og føler mig på samme tid lidt sexet med kig til bare skuldre. Onkel P er den fineste lille forretning i Odense. De har masser af lækre ting til mænd og kvinder, og en skøn stemning er der. Jeg mødte en gammel ven, som nu arbejder derinde, og fik masser af snak både med ham og Lizette, som har forretningen. Jeg kan virkelig anbefale at besøge forretningen. De er super skarpe på at hjælpe og ikke mindst at sparre og inspirere.

Du kan checke Onkel P ud Her  OBS ikke sponsoreret, bare min ærlige mening om en skøn forretning med masser af lækre varer.

Links: Won Hundred   Her finder du Onkel P

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *