Elsk At Leve

Manipulation – Elsk At Leve & Slip Væk Fra Manipulation

24. marts 2019 MissK 1Comment

Manipulation – Elsk At Leve

Manipulation – (tag værktøjerne her til vejen væk fra karakterafvigende mennesker)

Vejen væk fra karakterafvigende og manipulerende mennesker. Dette er barskt og hårdt, så er det sagt. Har du set filmen: I seng med fjenden med Julia Roberts i hovedrollen? Forestil dig at det nogenlunde er dit liv. Er du så langt inde i et forhold viklet ind i manipulation og afvigende karakter, at du har tanker om, at bare min partner dog kørte galt og døde af det, så var jeg fri? Forfærdelig og skræmmende tanke. Men du er ikke alene med denne. Det er ikke fordi, du vil, at din partner skal dø, det er udelukkende fordi, du er så belastet af denne manipulation og evige indre væren på forkant med alt, at du ønsker, at dette skal forsvinde, det skal væk ud af dit liv. Det er en naturlig barsk tanke, og ingen burde komme helt der ud.

Manipulation - Elsk At Leve - Love2Live - Livsstilsblog - Kristina Sindberg

MEN… Nu er du hér lige midt i suppedasen og du kæmper dagligt mod manipulation

Måske tror du, at du er alene i et sådan liv, men det kan jeg love dig, at du ikke er. Det vides ikke præcist hvor mange, af disse mennesker med narcissistisk personlighedsforstyrrelse eller dyssocial personlighedsforstyrrelse, som også kaldes antisocial personlighedsforstyrrelse, der findes i Danmark. Det anslås at ca. 2 – 3 % af den danske befolkning har psykopatiske træk. En ting ved jeg, det er, at det som regel aldrig er dem, som opsøger behandling, men offeret.

Jeg giver dig her en helt almindelig kvindes råd til at se frem og videre livet.

Efter min mening er der kun en vej, og det er væk fra sådan et menneske, som stille og roligt æder dig op indefra. Du risikerer at blive syg af dette liv, og det fortjener du ikke.

Du har nu taget et fantastisk skridt i forhold til, at være nysgerrig omkring dette ved at sidde og læse dette. Du er modig, og måske er du nødt til at gemme det lidt væk, at du læser om dette emne. Fordi du står midt i dit livs vigtigste skillevej. Livet videre, hvor du kan blomstre og stå op for dig selv og eventuelle børn.

Energi trods træthed:

Den energi, som opnås ved at stå ved sin beslutning om at sige nej og tage ansvar for at komme ud af et liv med mennesker, der dræner dig. Når beslutningen er taget opleves en voldsom energi. Når du er i mål, vil der både være ro i og om dig, så den træthed forvandles til en ekstrem ro indeni. Den vil virke positivt på både dig selv, eventuelle børn, familie, venner og kolleger. Det er kun dig, der kan tage den endelige beslutning, det er hårdt, da du i forvejen sandsynligvis er træt, meget træt. Jeg talte med en kvinde, som i de første mange måneder efter sin ”flugt” udover at have fået en konstant kimen for det ene øre og nedsat hørelse, fortalte til alt og alle, hvor træt hun var.

“Jeg er så træt så træt lød det”.

Trods denne træthed havde hun på samme tid en overvældende energi, til at få taget hånd om sin situation.

“Hendes kimen for ørerne og nedsatte hørelse forsvandt efter nogle måneder, og det samme gjorde trætheden, som overmandede en ellers virkelig stærk kvinde, som havde kæmpet løs i årevis i sit parforhold”.

Du kan læse de forrige indlæg fra Elsk At leve – Vejen væk fra manipulation herunder:

Forord Til Elsk At Leve – Vejen Væk Fra Manipulation

Elsk At Leve – Intro

I næste uge handler det om at sige nej og stå fast på egne meninger, uden at lade sig fordreje til at tro der er noget galt med dig. Det er der nemlig ikke.

Berit Siegumfeldt har blandt andet skrevet dette indlæg, som du måske også kunne fine interessant >>>

Narcissist Træk – sådan dræner narcissisten dig for energi

Ovre på Dagens.dk har de en artikel om hvad du skal passe på >>>

Pas på: Psykopater bruger disse 5 sætninger til at manipulere dig

Pas godt på dig og husk du er et vidunderligt menneske.

Du fortjener alt det bedste <3

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

One thought on “Manipulation – Elsk At Leve & Slip Væk Fra Manipulation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *