Blog

Lyskæder og Nogle Negle Der Nu Er Frækt Røde

10. november 2016 MissK 0Comment

Lyskæder og Røde Negle… Bare fordi jeg har lyst

Lyskæder er et must herhjemme. Jeg starter allerede nu, bare fordi…Jeg kan ikke vente til december. Så i mellemtiden kalder jeg det for vinterlys og omdøber disse i december til julelys. I januar er det igen vinterlys. Det sq smart, så kan jeg sprede hygge overalt med alle mine lys i hele den mørke årstid.

Lyskæder og røde negle med love2live

Lyskæder i klumper… Hvert år…

Hvert år står jeg som sønnen i “fars fede ferie med en kugle af lyskæder, der har viklet sig grundigt ind i hinanden. Det hører ligesom med nu til de “indledende øvelser”. Jeg kravler op af min stige, og finder ud af, at nå det gik ikke i år (heller), og begynder så arbejdet med at kludre lyskæderne fra hinanden.

Lyskæder og røde negle med love2live

Frække røde negle i gele

Nu vi er ved denne årstid, hvor der er fester og glade stunder i vente, har jeg fået lavet mine negle røde. Sådan rigtig festrøde. De er lavet af geleneglelak hos negleteknikker Heidi fra Salon Skovalleén, som er helt fantastisk til dette. Jeg er blevet totalt hooked på dette med geleneglelak. Nu kan jeg kravle op i træer og myre løs med lyskæder, tage godt fat i diverse grove arbejde og klimte derudaf på min pc, uden at der sker en pind med min neglelak. Det er skønt og dybt vanedannende… Jeg kan på det varmeste anbefale dette. (ikke sponsoreret, bare min ærlige mening om den sag).

Lyskæder og røde negle med love2liveLyskæder i aften….

De skal helt sikkert rettes på. Så de ser smukkest ud med deres lys i mørket. En anelse svært i dagslys at bedømme (for hende her). Stigen er klar, og det er mine negle også til både fest og ballade og hverdagens gøremål.

Link til negleteknikker Heidi Henriksen

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *