Blog

Love2Live Playlist #Vol1 -Girls Night Out Yeah…

20. januar 2017 MissK 1Comment

Love2Live Playlist #Vol1

Playlist #VOL1 fra Love2Live er nu klar. Masser af fed musik, som jeg er vild med. Denne er til Girls Night Out, da en sådan står for døren for mig. Yeah… Lige fra fed musik på nye flasker med The Mack til Rockabye, 24 K Magic og naturligvis George Michael. Håber ikke sidstnævnte får mig til at snøfte. Mit idol fra helt gamle dages Wham tider og frem. Så på med danseskoene og frem med kleenex (George Michael kan fremkalde behov for disse…) og lyt til min playlist #Vol1. Håber du kan lide den.

Playlist - januar 2017 - love2live - Kristina Sindberg

Love2Live Playlist Januar 2017

Ønsker en forrygende fest til Jer. OG… Har I ideér til sange til Love2Live´s næste Playliste #Vol2 så smid endelig en kommentar. Thanks Skønheder <3 og så lige en guide til smokey eyes herunder. Den er let at følge og jeg synes at selve delen af festen allerede starter med at lægge en smuk makeup. Lidt som da jeg var yngre og vi mødtes laaaaang tid inden festen gik i gang. Glædesdepotet opbygges bare så skønt på den måde.

Smokey Eyes – Få Trin For Trin Guiden Her

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

One thought on “Love2Live Playlist #Vol1 -Girls Night Out Yeah…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *