Blog

Livets Lyse Sider Er En Fantastisk Passion (og mission)

24. februar 2020 MissK 0Comment

Passion For Livets Lyse Side

Livets lyse sider har altid været en fantastisk passion for mig. Det blev for nogle år siden nærmest en mission for mig også. At gå på jagt efter alt det, som jeg havde glemt at gøre i livets ræs med fuld fart på karriere, børn, hus og have. Der var gået hverdag i den! Selvom mine hverdage nu ikke var kedelige, savnede jeg at gøre mere af det, som jeg dengang følte ville være egoistisk også at udleve.

livets lyse sider - passion - love2live - livsstilsblog - Kristina sindberg

At Udleve Livets Lyse Sider Uden Skam

Det blev min nye livsindstilling. Det var okay, at gøre ting for mig selv. At sidde i badekarret med fuld skrald på levende lys, badeolier og masser af tid. Jeg lærte mig at tage tid til de der små ting igen. OGSÅ selvom jeg var alenemor. Det kan man nemlig godt. Det er ok, at tage livets lyse sider frem. Her tænker jeg på de sider, som jeg havde dunket mig i hovedet med ikke lige passede ind i en travl hverdag. Jeg lavede en lille liste med ting, som jeg gerne ville gøre mere af. startede med de letteste, og tog herefter hul på de sværere af slagsen. Det var alt fra det føromtalte karbad til at få set veninderne mere og til at gå til foredrag og nyde disse uden dårlig samvittighed over, at jeg måtte få mine børn passet imens.

De Lyse Sider Smitter

Hvis du synes det er svært at tage de lyse sider frem og lade dem shine, så kan jeg varmt anbefale dette. Mine børn blev (overraskende for mig dengang) gladere af en mor, som også passede på sig selv, og var nysgerrig på mangt og meget. Det smittede af på vores hverdage, at jeg også tog vare på mig selv på en ny måde.

Læs mere her i indlægget:

Vejen til lyset i livet – Sådan finder du den igen >>>

Eller ovre hos Femina, som har denne inspirerende artikel af Charlotte Lotus Sommer:

5 tips til mere personlig udvikling

Kærligst Kristina / Love2live

Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing - blogger - Influencer - Love2Live
Kristina Sindberg | Livsstilsblogger | Selvstændig hos KS-Online Marketing | Fotocredit @alextran

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *