Blog

LEV DIT LIV og få en lettere hverdag og et skønnere liv

27. august 2016 MissK 2Comment

Hjem igen og lev dit liv

Forleden kom jeg rigtig glad hjem fra job. Solen skinner… Ikke blot udenfor, men ligeledes inde i mig. Jeg er godt og grundigt på vej hjem. Jeg smed mine sandaler, og gik direkte ud i min have med bare tæer, og mærkede græsset, brugte mine sanser og bare nød det.

Se det havde jeg ikke kunnet så eftertrykkeligt for 1/2 år siden, da havde græsplænen været slået. MEN… Jeg har taget en bevidst beslutning om at sortere ud i det, der virkelig betyder noget og derfor lod jeg græsset være forleden dag, da jeg havde bedre ting for end at slå den.

Lev dit liv - love2live - Ann Asmussen

Brug sanserne er et godt råd jeg har fået og det virker!

En rejse jeg startede i marts, har lært mig mangt og meget om mig selv og min vej til selvudvikling. Lev dit liv kunne sagtens være overskriften her for mig. Jeg nød at mærke det lange græs om mine fødder, imens jeg kiggede op i himlen. Synet af mit gamle æbletræ, der stolt står og svajer i vinden. Jeg snuppede et af æblerne, der var så surt, som jeg ved ikke hvad, men jeg nød at bruge mine sanser.

Småsulten i løbet af dagen ? Snup et glas Indigo med “The Bar” til

Min smagssans fik jeg kildret yderligere med et glas iskoldt naturlig energitilførsel, som smager skønt. Det er fyldt med sunde ingredienser blandt andet brombær, hindbær, blåbær og ginseng, som giver en dejlig energi, styrker immunforsvaret, beskytter mod stress og sætter fut i forbrændingen, således at jeg nu har smidt 3 feriekilo, så jeg atter kan hoppe i mit tøj igen og føle mig godt tilpas i det. Det hedder Indigo.

Indigo - proteinbar - lev dit liv - love2live
Indigo og “The Bar” er hits til det sunde alternativ for mig, når jeg er småsulten.
Jeg lærte fra i går, jeg lever for i dag, jeg forbereder mig til i morgen.
Citat: Özcan Ajrulovski

Dette er et af mine yndlingscitater, som er fyldt med visdom for mig. Hvad er dit ? Det vil jeg glæde mig over at høre. Inspiration er en vidunderlig ting, og ligeså at dele viden om det der gør noget særligt i selvudvikling.

Kærligst Kristina / love2live

Link: annasmussen.dk

PS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

2 thoughts on “LEV DIT LIV og få en lettere hverdag og et skønnere liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *