Inviteret / Reklame

Lækre Tom Ford solbriller til efterår og vinter på tilbud lige nu!

31. august 2016 MissK 0Comment

Solbriller hele året

Jeg bruger solbriller året rundt. Både som pynt i håret og så naturligvis for at skærme mine øjne mod solen. Det kan både være i høj sol om sommeren, men i ligeså høj grad om efteråret og vinteren, når solen står lavt. Lige nu er der kampagnepriser blandt andet på Tom Ford solbriller.

Tom Ford solbriller - love2live
De nederste har du måske set mig med, de øverste passer bedre til en anden ansigtsform end min, men har prøvet dem, de er super flotte, bare ikke til mig.

I efteråret og vinteren bruger jeg også solbriller

Da jeg i perioder er en del på landevejen i min bil, føler jeg det behageligt og afslappende for mine øjne at bruge solbriller.

Tom Ford solbriller
Det her ville typisk være solbriller, som du ser mig bære i bilen om vinteren.

 

OH HEY…. Så kniber jeg heller ikke øjnene sammen og får rynker af det! Her er det min øjencreme jo hjælper, men det er nu bedre at forebygge.

Jeg har fået en masse kampagnekoder fra firmaet eyerim.dk, disse kan du benytte dig af,hvis du ønsker at forkæle dine øjne.

Du kan bruge koden: TomFord16 og spare 10% på Tom Ford solbriller

Hos firmaet eyerim  Jeg har valgt nogle ud fra Tom Ford, som jeg synes er lækre, men der er mange andre modeller. Det er en smagssag, men godt for øjnene uanset. OG I ved jo godt at jeg ikke hiver noget op her, som jeg ikke selv ejer eller ønsker mig. Denne kampagne kører fra 1/9 – 30/9-16.

Jeg har set at eyerim ligeledes kører kampagne på polariserede solbriller. Her skal du bruge kampagnekoden:

Polarized så sparer du 10% fra den 1/9 – 18/9-2016

Cat-Eye formede brillestel får du også 10% på fra 1/9 – 15/9-16. Her er kampagnekoden: MEOW

Gratis standard styrkeglas og 5% rabat på høj-indeks glas

Brug kampagnekoden: backtoshool der virker fra 1/9 – 30/9-2016 hos eyerim.dk

Hermed tip givet videre om kampagnekoder, hvis du står og mangler lækkert til dine øjne. Jeg overvejer Gabrielle fra Tom Ford, som du kan se på billedet øverst i indlægget.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Der er indsat reklamelinks. Disse gør det ikke dyrere for dig, men yder mig en lille provision, således jeg kan bruge det til at køre bloggen.

PPS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *