Blog

Kylling i krydret kokos & nuddelsalat

4. august 2016 MissK 0Comment

Her er en sund og lækker opskrift med kylling

Forleden lavede jeg denne ret med kylling og en masse grønt og tilhørende nudler. Jeg lavede til 4 personer, men jeg vil sige, at selvom vi spiste godt til, så var der stadig grønt til 4 personer mere. Vi elsker fisk og kylling, men ofte bliver det den samme ret og jeg har sat mig for at finde en masse nye opskrifter, som fornyelse og vigtigt fyldt med masser af sundt, der smager skønt.

Kylling på spydHer er opskriften og er til 4 personer. OBS… Jeg glemte at duppe kyllingen efter den havde ligget i lage, hvilket bevirkede et værre griseri, for at sige det mildt. Så blot “nice to remember”, hvis du også kan være lidt distræt en sjælden gang imellem som jeg.

Sådan gør du:

Skær kyllingekødet i store stykker, kom dem i en skål, og bland dem omhyggeligt med kokosmælk og krydderier. Dæk skålen med plastfilm, og lad kyllingekødet trække i mindst 1 time. Tag kødet op, dup det let med køkkenpapir, og sæt det på spid. Steg spiddene i olie på en varm pande i 2-3 minutter på hver side. Bland ingredienserne til salaten, og smag til med sesamolie, limesaft, paprika samt salt og peber. Server salaten med de varme spid.

Ingredienser til 4 personer:

500 g kyllingebryst

Marinade:
1 dl kokosmælk
1 spsk reven ingefær
1-2 fed knust hvidløg
1 tsk chilipulver
½ tsk gurkemeje
½ tsk stødt kardemomme
salt, peber
olie til stegning

Grønt og kyllingNudelsalat:
300 g fuldkornsnudler
250 g broccolibuketter
1 håndfuld spinatblade
1 håndfuld mynteblade
1 agurk
1 snittet rødløg
2 tsk sesamolie
lidt sød paprika
limesaft

 

Vi nød retten og den har en fin kombination i smagsoplevelsen af noget sødt, iblandet lidt surt (kaldte teenagerne det), men alle var tilfredse og det er en ret jeg vil tage med ind i mit nye repertoire af opskrifter.

God fornøjelse og appetit.

Har du gode opskrifter så skriv endelig til mig og bloggen. Det kan du gøre herunder (eller i siden af bloggen). Du kan også skrive på Facebook under indlægget. Det er skønt med inspiration, så kom endelig med dine opskrifter, så vi kan prøve dem.

Du finder anden opskrift på kylling i wok, som vi også er ret pjattede med HER

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du opdateringer på nyheder,  konkurrencer og events med bloggen ? Hvis du ikke vil misse dette, så tilmeld dig i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *