Blog

Kvinder Hos Onkel P – Kom Med Til En Forrygende Aften

30. april 2017 MissK 0Comment

Kvinder hos Onkel P

Mode, Skønhed, Hår Og Sommernegle

Her får du sidste nye event med Love2Live. En aften for kvinder hos Onkel P med fuld fart på ALT det, vi kvinder kan nyde at gøre os endnu mere feminine ved at omgive os med og ikke mindst føle den her indre glæde ved at gøre noget særligt for os selv.

love2live - kvinder - Onkel P - Kristina Sindberg - kvinder hos Onkel P

Det er torsdag den 11. Maj kl 19 – 21. Der vil være minus 20-40 % på selve aftenen PÅ NYE- OG SÆSON VARER fra Onkel P. Herudover deltager Hair By Andersen, fra Vintapperstræde i Odense, som vil style og rådgive på aftenen, så håret kommer i topform til sommeren, og du kan få nye tips til at style dit hår på nye måder.

love2live - kvinder - Onkel P - Kristina Sindberg - kvinder hos Onkel P - Hair by Andersen
Hair By Andersen fra Vintapperstræde i Odense giver denne aften masser af tips til styling af dit hår.

Der vil være vin og lidt godt til ganen. Tilbuddene hos Onkel P, (som denne aften er omdøbt til “Tante P”) gælder på alle de lækre mærker, de fører i afdelingen for kvinder (og lidt til mænd har jeg fået hvisket i øret) og kun denne aften.

  • Filippa K
  • Won Hundred
  • Les Deux
  • Lexington

Du tilmelder dig ved HER  Det er gratis, og alt hvad du skal medbringe er dit gode humør og alle de kvinder, du har lyst til at nyde en dejlig aften med i modens og skønhedens tegn.

 

 

Kvinder hos Onkel P Med Love2Live

Det er med Love2Live´s netværkshygge KLUB Q, at jeg har fået arrangeret denne aften hos Onkel P. Det er jeg rigtig glad for, da jeg selv er ret pjattet med forretningen. Det er gratis at deltage, og der vil være masser for os kvinder at nyde denne aften. Jeg er vild med denne kjole på billedet herunder fra Won Hundred, og har smidt en jakke over i denim for at tone den lidt ned. Den er ligeledes fra Won Hundred og begge dele fundet hos Onkel P i Klaregade, Odense C. Jeg vil også kunne fyre den fuldstændig op med høje stilletter / sandaler, smykker og en enkel lille fin jakke. Onkel P har så mange fine ting både til hverdag og fest. For nylig fandt jeg en sød bluse, som min garderobe voksede sig 3 “nye” sæt større med. Check Onkel P ud HER så er du klar til den 11. maj.

love2live - kvinder - Onkel P - Kristina Sindberg - kvinder hos Onkel P

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 11. Maj kl 19 – 21 til en forrygende aften for kvinder hos Onkel P.

Jeg glæder mig til at se Jer til en forrygende aften.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *