Blog

Kryds & Bolle med Telenor

6. september 2016 MissK 0Comment

Telenor udfordrede mig

Hvor længe siden er det, du har spillet kryds og bolle? Blev jeg spurgt i dag, da jeg gik forbi Telenor´s forretning i Odense City. Ha ha… der fangede de mig. Jeg huskede godt hvornår. Det var, da jeg i min skoletid var blevet sendt uden for døren for at snakke. Vi var to piger, der røg en tur udenfor døren, og vi spillede kryds og bolle den time. Jeps jeg har bedrevet slemme ting, og denne er en af dem.

Telenor og love2live.dk
Streetfight med Telenor i Kryds & Bolle

En sød happening hos Telenor, hvor der ikke blev mast på for at sælge

Det kan jeg lide. Jeg kan ikke fordrage de sælgere uden pli, der bare pladrer løs, og jeg fandt det rigtig hyggeligt og forfriskende med sådan en form for event på en helt almindelig tirsdag. Det endte faktisk med, at jeg besluttede mig for at se nærmere på en ny telefon. Jeg har så længe, jeg kan huske tilbage været kunde hos Telenor lige fra Nokia mursten-mobil tiden. Så et telefonselskab jeg har god erfaring med, samt en gang kryds og bolle, Var dagens festlige indslag. Jeg kom hjem uden en ny telefon, da den farve jeg ønskede var udsolgt. Jeg kigger ind sidst på ugen aftalte vi, så håber jeg, den guldfarvede apple-ting er på lager igen fordi:

Personlig betjening er et must når jeg skal have ny telefon

Ellers er jeg ret frisk til at bruge nettet, og skulle der være noget at tale med mit mobilselskab om, så tager jeg den på nettet eller via deres kundeservice telefoner. Her fik jeg i øvrigt en fantastisk rådgivning for nogen tid siden, om de abonnementer jeg har. Jeg sparede rigtig meget ved det kald om noget helt andet, men det jeg nød var, at selvom mit mål med opringningen blev løst, så blev der lige løftet et step højere op, og jeg fik rådgivning, som gjorde at vore abonnementer blev tilrettet og jeg sparede en masse penge.

iPhone 7 release dato ? Bliver det mon den 7 ?

Apple iPhone 7 siger rygterne, er lige på trapperne her i september, gættet er den 7. september. Så hvem ved, om den er kommet om et par dage. så det bliver denne, jeg får med hjem i stedet for den gyldne “6ér”.

Tag en fantastisk dag og nye oplevelser.

Kærligst Kristina / love2live

OBS: Dette indlæg er ikke sponsoreret og er bare en skøn oplevelse jeg havde i dag.

Links: Mobildækning i Danmark   Find din butik

PS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *